2777
2789
عنوان

تولدیکسالگی اراده م مبارک🎊🎊🎉🎉🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 116 پست
دقیقا منم تازه زایمان کردم این وزنم می‌خوام لاغر کنم خیلی ناراحتم میخوام ب ۷۰ برسم چون قدم بلنده‌&nb ...

میتونی عزیزم صبحانه شیر و عسل یا شیر و خرما بخور نون و برنجتو خیلی کم کن  روغن و شکرو حذف کن ناهار و شامتم سعی کن پروتئین آب پز و کبابی بخوری خیلی زود وزن کم میکنی اگه شیر بدی هم که عالی میشه 

خوش به حالت استارتر ..واقعا خوش به حالت.من ارادم نمیاد.نا امید شدم .نمیتونم به طور بلند مدت جلوی غذا خوردن بگیرم .پرخوری عصبی هم دارم.بعد زایمانم هم بیشتر شد وزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات گفتم به دوستان گوشیم ویروسی شدکلاهمه اطلاعاتم پاک شد،شرمنده عزیزم😍

اشکالی نداره عزیز...ارادت عالیه منم بعد از زایمان 67 کیلو شدم...الان 56 کیلو هستم...فقط بستنی و چیپسو پفکو حذف کردم

در من انگار کسی در پی انکار من است...

الان۵۴

قدت چنده،وزن موردعلاقه ی منوداری که😉شایدمزاجتدچارتغییرشده،تونستی مزاج شناسی انجام بده،عزیزم میخوای شمام شیره ی انجیروامتحان کن یکی ازدوستام ازوقتی خوردش اشتهاش خیلی خوب شد۱۰کیلوچاق کرد

لطفالایک نکنید،ممنون
قدت چنده،وزن موردعلاقه ی منوداری که😉شایدمزاجتدچارتغییرشده،تونستی مزاج شناسی انجام بده،عزیزم میخوای ...

این‌روزا‌عصبی‌و‌ناراحتم‌حوصله‌خوردن‌ندارم

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
خوش به حالت استارتر ..واقعا خوش به حالت.من ارادم نمیاد.نا امید شدم .نمیتونم به طور بلند مدت جلوی غذا ...

فداتشم عزیزم،حالامن مجردم،زایمان نداشتم

ولی باورکن منم میگفتم عمرااگهوبتونم ،ولی تونستم عین بادم گذشت الان خیلی ببخشیداینومیگم بلانصبت شمابه خودم میگم چقداحمق بودم اینهمه سال اینهمه پی وچربی باخودم کش میکردموخودموعذاب میدادم

اراده کن فدات حتمامیتونی،همین الان کلی ادم درحال وزن کم کردنن ازش عقب نمون دوستم توام میتونی😍😍😘😘

لطفالایک نکنید،ممنون
اشکالی نداره عزیز...ارادت عالیه منم بعد از زایمان 67 کیلو شدم...الان 56 کیلو هستم...فقط بستنی و چیپس ...

فدات عزیزم

احسنت بهت گلم خانم باربی😍😍

لطفالایک نکنید،ممنون

برمیگرده خواهر مراقب باش منم دقیقن پارسال برج هفت کالری شمار کردم ۲۵ کیلو کم کردم اما تو دوماه ۷ کیلو اضافه کردمه

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏