2777
2789
عنوان

تولدیکسالگی اراده م مبارک🎊🎊🎉🎉🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد از بچه دوم خودمو از 65 ب 50 رسوندم..چهارسال میگذره ولی واسم.چالش شده ک نگهش دارم خیلی زود اضاف میکنم و زود کم

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم
واااییی خوشبحالت  دست راستت رو سر من منکه خیلی سست عنصرم ۲۰ساله میخوام لاغر بشم😭😭😭 اصلا ا ...

قربونت عزیزم😍😍

باورکن منم همیشه میگفتم نه نمیشه من نمیتونمو....ولی خداروشکریه شب تصمیم گرفتموادامه ش دادم بهمین زودی شدیکسال

لطفالایک نکنید،ممنون
یک روز قبل زایمان 93 بودم شدم 70 دوباره یک کیلو چاق شدم با رژیم دکتر خضری

دقیقا منم تازه زایمان کردم این وزنم می‌خوام لاغر کنم خیلی ناراحتم میخوام ب ۷۰ برسم چون قدم بلنده‌ 

قربونت برم آره واقعا اول خودم مهمم ولی خب دل شکستمو باید تسکین بدم 😙😙

حتمااااهمینطوره عزیزم،

منم خیلی ازاین حرفاشنیدم مردم که به همه چی گیرمیدن چاقی میگن چراچاقی،لاغرمیکنی میگن خیلی لاغرشدی،واسه خودت زندگی ابجی جون دهن مردمونمیشه بست

لطفالایک نکنید،ممنون
میشه عکس بذاری از قبل و بعد لاغریت؟

باورکن ندارم گلم صفحه اولم گفتم گوشیم ویروسی شدهمشون متاسفانه پاک شدوگرنه ازتمام مراحل سایزکم کردنم عکس داشتم،شرمندتم😞😞

لطفالایک نکنید،ممنون
عزیزم بلدم ولی ببین بدنت مقاوم هست یانه اگربودرژیم استپ وزن بگیربهش رڗیم شوکم میگن توی نت دقیق هست ...

از کجا بفهمم بدنم مقاوم یا نه؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
استیپ چیه😐

بعدیه مدت که رژیم داری وچندکیلوی کم میکنی بدن دیگه وزن کم نمیکنه به دلایلی توی همون وزن باقی میمونه ، به اون میگن استپ وزن،خدارروشکرمن دچارش نشدم

لطفالایک نکنید،ممنون