2777
2789
عنوان

تولدیکسالگی اراده م مبارک🎊🎊🎉🎉🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 116 پست
برمیگرده خواهر مراقب باش منم دقیقن پارسال برج هفت کالری شمار کردم ۲۵ کیلو کم کردم اما تو دوماه ۷ کیل ...

ای داد،من خیلی مراقبم فدات،بهمن میشه دوسال،بعضی وقتاممکنه پرخوری کنم ولی بلافاصله جبران مبکنم کم خوری میکنم،هرروزم پیاده روی دارم،یک ساعت،ان شالله که برنگرده😔

لطفالایک نکنید،ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم روزانه چقدر کالری مصرف داشتی؟

فدات من بیشتراز۵۰۰ تانمیخوردم،اخه واقعاانگیزه داشتم بیشترازاین مقدارکالری واقعاازگلوم پایین نمیرفت سیرمیشدم سریع 

ولی کلایه قانون داره واسه لاغرکردن وزنتوضربدر۲۰ کن منهای ۱۰۰ واسه تثبت ضربدر۳۰منهای صد،الان یکم شک کردم که جای۲۰،۳۰ رودارم درست میگم یانه شماخودت زحمت بکش سرچ کن دقیقشو

لطفالایک نکنید،ممنون
۵۰۰تا خیلی خیلی کمه .چطور کم نمیاوردی؟

اره خیلی کمه،میلم نمیکشیدخیلی زودسیرمیشدم،سعی میکردم خوراکی های باکالری بالارواصلانخورم اگرم میخوردم خیلی کم،بیشترموادغذایی کم کالری یاباکالری منفی،سبزیجات غذاهای کبابی ابپز،یاباحداقل روغن بخورم،نونم اکثرانون جوبودچون خیلی سبوس داره سیرم میکردتاساعتها

لطفالایک نکنید،ممنون

اون تاپیکی ک زدی قاصم الجبارین

ن قاسم الجبارین

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
امکانم نداره ویرایشش کنم نه؟

نه اشکال نداره❤

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
عزیزم با رژیم موهات ریزش پیدا نکردن؟ ویتامینی چیزی مصرف میکنی؟ 

نه فدات ریزش نگرفتم،هیچی قرصی مصرف نکردم،اتفاقاالانم بهمنه😍 من این تاپیک پارسال زدم دوساله میگذره ازرژیمم،الان۵۷م

لطفالایک نکنید،ممنون