2777
2789

طبق قوانین تامین اجتماعی، فرزندان بعد از ازدواج باید از پوشش بیمه پدر خارج شوند. به همین دلیل لازم است در اولین فرصت بعد از ازدواج برای صدور دفترچه بیمه تامین اجتماعی خود اقدام کنید. مراحل و مدارک لازم برای درخواست صدور دفترچه تامین اجتماعی همسر خورد را می‌توانید از طریق ادرس زیر مطالعه کنید.

مراحل و مدارک موردنیاز برای صدور دفترچه بیمه همسر

با انجام امور اداری و شخصی خارج از منزل شما، زمان برای کارهایی که دوست دارید انجام دهید را به شما هدیه می‌دهیم.
ببخشید یه سوال در مورد بیمه داشتم

بفرمایید. چه کمکی از دستم بر میاد؟

با انجام امور اداری و شخصی خارج از منزل شما، زمان برای کارهایی که دوست دارید انجام دهید را به شما هدیه می‌دهیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیمه نیستم اگه بخوایم ازاد رد کنیم چقدر میشه هزینه اش

شغلتون آزاده یا میخواید اختیاری رد کنید؟

چرا یه 5سالی دارم

شما باید یک حقوق مبنا بین حداقل و حداکثر حقوق برای خودتون در نظر بگیرید و 26 درصد اون مبلغ رو به عنوان حق بیمه پرداخت کنید. هر 2 سال یکبار هم 10 درصد افزایش پیدا میکنه. دیگه بستگی به خودتون داره که چه مقدار میتونید پرداخت کنید و برای بازنشستگی چقدر میخواید دریافت کنید.