2777
2789

من لکه بینی داشتم سونو اورژانسی داد گفت خونریزی داخلی نداری با شیاف و استراحت مطلق خوب شد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
من لکه بینی داشتم سونو اورژانسی داد گفت خونریزی داخلی نداری با شیاف و استراحت مطلق خوب شد

سونو انجام دادم ۲ هفته پیش گفتش سر جاشه هیچ مشکلی نداری گفتم لکه بینی دارم گفتش اشکالی نداره اکثر باردارا تا چند ماه اینجورین 

خدایا حال دلمو خودت خوب کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو انجام دادم ۲ هفته پیش گفتش سر جاشه هیچ مشکلی نداری گفتم لکه بینی دارم گفتش اشکالی نداره اکثر با ...

فقط استراحت کن قطع میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

منم هفته شش داشتم،  شیاف دادن با آمپول پرولوتون، قطع شد خون ریزی م،البته آب با نشاسته هم خوردم جواب داد خدا رو شکر، نگرانی از هر چیزی برای شما بدتر ه ها برای شما هم انشاءالله با استراحت درست میشه 

منم هفته شش داشتم،  شیاف دادن با آمپول پرولوتون، قطع شد خون ریزی م،البته آب با نشاسته هم خوردم ...

شنبه که رفتم بهش میگم این آمپولو برام بنویسه

امیدم به خدا و اهل بیته و به دعاهای تک تک شماهام 

منم هفته شش داشتم،  شیاف دادن با آمپول پرولوتون، قطع شد خون ریزی م،البته آب با نشاسته هم خوردم ...

میگم این آمپول برا بچه ضرر نداره؟ خونریزیت چطور بود شدید یا نه کم بود؟بچه چیزیش نشد قلبش تشکیل میشه اگه خونریزی داشته باشم

میگم این آمپول برا بچه ضرر نداره؟ خونریزیت چطور بود شدید یا نه کم بود؟بچه چیزیش نشد قلبش تشکیل میشه ...

اره، چرا ضرر داشته باشه وقتی دکتر برام نوشته، اره کاملا خون دیدم ولی بعد استفاده از این دارو ها حالم خوب شد، همون هفته شش بود رفتم قلبش هم تشکیل شده بود، نه نگران تشکیل قلب نباش، تا هفته ده فرصت داری 

اره، چرا ضرر داشته باشه وقتی دکتر برام نوشته، اره کاملا خون دیدم ولی بعد استفاده از این دارو ها حالم ...

شکر خدا فردا نوبتمه همه چی معلوم میشه فدات عزیزم ک به من امید دادی یه دنیا ممنونتم گلم 

هرروز ۲ الی ۳ بار نشاسته با آب قاطی میکنم میخورم