2777
2789
عنوان

كل خانوادم رفتن سفر خونه خالم اما به من خبرندادن دارم دق ميكنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 126 پست
عزیزم منم کسی بخاد ناراحتشون کنه برخورد بدی دارم باهاشون گفتم که مامان بزرگم چندماهه رنگ خونمونو ندی ...

احترام پدر مادرت و داشته باش تا بچه های خودتم بهت احترام بزارن 

هیچوقت خودشون نکن 

و با احترام بگو این کارتون دور از شان یه پدر و مادر هست 

بخدا هم بهتر جواب میده هم تو دلشون جانو محکم تر میکنی

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

خانومااااا  چه خبره.

چرا راهنمایی اشتباه میکنید.

استارتر الان ناراحته از ناراحتی هم یه عملی انجام بده که بعدا پشیمون بشه و پشت سزشم بگن عجب ادمی بود نتونست یه خوشیه ما رو ببینه.یا حداقل میذاشت برگردیم بعد فلان میکرد.

یا به خاطر همین رفتارشه که بهش نگفتیم.

شماهاا میاین جواب میدین؟

استارتر دختر خونه که نیست یه خانوم مستقله.

بچه که نیست الان مسئولیت به گردنشه باید  عاقلانه رفتار کنه.

گله کردن اونم الان که رفتن مسافرت اصلا درست نیست.

صبر کن حداقل یه موقعی گله کن که همچی به نفع تو باشه و همه از کاری که کردن پشیمون و ناراحت بشن.نه اینکه دسته پیشو بگیرن.

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بخدا خودمو جات گذاشتم فقط اعصابم خرد شد خدایی حرصم گرفت نمیدونم چی بگم 

حق داری ناراحت شی ناراحت نشیا مامانت چقد نامرده ب فکرش نیوفتادی تو یعنی

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
من ب جای تو بودم میگفتم گوشیو بده ب مامان کلی حرف بارش میکردم بعدم میگفتم دیگه تا اخرعمرت رنگ منم نم ...

واقعا گفتی اینو؟؟؟؟؟؟

خودت مادری ؟ 

ی مادر کلی برای بچه اش زحمت میکشه بعد بخاطر ی سفر باید اینجوری باهاش برخورد بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا متاسفم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
من که اینجوریم اگه کوچک ترین کاری بکنن تو خونه محشر ب پا میکنم یه بار بابام شام گرفته بود ولی اندازه ...

بنده های خدا.... 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
شوخی میکنین؟؟؟چرا انقد بزرگش کردین مگه مجرده خودش زندگی داره حالا مادرو خواهرش هر جا رفتن باید استار ...

ی سری انگار از جتگل فرارف کردن همش دنبال اینن بپرن به بقیه 

بدبختا ی سفر رفتن که درسته کارشون اشتباه بوده که خبر ندادن ولی اینکه بعضیا میگن زنگ بزن فلان حرف رو بزن واقعا زشته

عزیز اخلاق شوهرت چجوریه؟امکان داره ترسیده باشن بهت بگن و شوهرت مخالفت کنه و دلت بشکنه ،البته احتماله

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من که اینجوریم اگه کوچک ترین کاری بکنن تو خونه محشر ب پا میکنم یه بار بابام شام گرفته بود ولی اندازه ...

فکر میکنی خیلی کار خوبی کردی ؟

بخشید ولی اطرافیان با خودشون میگن فلانی دیوانه اس مواظب رفتارتون باشید ی وقت عصبی نشه 

از علاقه و دوست داستن بهت احترام نمیذارن 

شاید فگر کردن دست و بالتون خالیه نگن بهتون،شایدم واقعا یهویی شد،سخت نگیر،ایندفعه با شوهرت رفتی مسافرت به احدی نگو و عکس بذار تل.کرام

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عزیزم خودت پاشو جمع کن بیا خونه من شیراز غصه اونم نخور بیخیال😃

قربون دل مهربونت برم. ممنونم

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین