سلام من روز ۱۳ و ۱۴ دوره عادت ماهیانه ام کیت تخمک گذاری مثبت شد.و روز سیزدهم اقدام کردیم برای بارداری.آیا احتمال بارداری هست؟امروز روز ۱۸ دوره امه زودتر نمیتونم با بی بی چک بفهمم؟
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی میشه یروز منم تیکر بارداری بزنم.برام یه صلوات بفرستین خسته ام و درمونده....حال منتظر رو فقط منتظر میدونه...ولی حال دل منو حضرت مهدی ندونس...خیلی صداش زدم حتی اهمیت هم بهم نداد بخاطر من و ما منتظرا یه رو نزد پیش خدا دلم از همه گرفته.خسته ام😭😭😭
بسپر به خدا ، استرس خوب نیست شانس بارداریو کم میکنه
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
برا بی بی چک زوده وی تخمک داشتی نزدیکی هم انجام دادی صد در صد بارداری
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
هزیزم چرا اشتباه راهنمایی میکنی ما اقدامیا زود دلمون خوش میشه زودم از ناراحتیو غصه نابود میشیم
یعنی میشه یروز منم تیکر بارداری بزنم.برام یه صلوات بفرستین خسته ام و درمونده....حال منتظر رو فقط منتظر میدونه...ولی حال دل منو حضرت مهدی ندونس...خیلی صداش زدم حتی اهمیت هم بهم نداد بخاطر من و ما منتظرا یه رو نزد پیش خدا دلم از همه گرفته.خسته ام😭😭😭
استرس که داشته باشی مطمغن باش دیر باردار میشی ، منم اینطور بودم ماهی که خودمو زدم به بیخیالی باردار شدم باورش برام سخت بود
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
هزیزم چرا اشتباه راهنمایی میکنی ما اقدامیا زود دلمون خوش میشه زودم از ناراحتیو غصه نابود میشیم
خب تخمک داشته دیگه ...من از همه ی شما داغون ترم با امپول تخمک چاق میکنم .هنوز هم باردار نشدم.میگم یعنی ایشون تخمک داشتن باردارن دیگه سالمن