سلام من روز ۱۳ و ۱۴ دوره عادت ماهیانه ام کیت تخمک گذاری مثبت شد.و روز سیزدهم اقدام کردیم برای بارداری.آیا احتمال بارداری هست؟امروز روز ۱۸ دوره امه زودتر نمیتونم با بی بی چک بفهمم؟
بیخیال باش ، به جای پولی که میخوای بدی واسه بی بی چک بنداز تو صندوق صدقات ، کاری که من میکردم ، واقعا خودمو زدم به بیخیالی بهش فکرم نکردم ، بزار دیر کنی یک روز دیر کردی بی بی چک بزن ، انشاالله که خوش خبر باشی عزیزم
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ربطی نداره من یکسال اقدام داشتم روزای تخمک گذاری هم اقدام داشتم ولی باردار نمیشدم ، به اینا نیست گلم
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
دوستای من هرسری تخمک داشتن زود باردارشدن روی اون حساب گفتم
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
امیدوارم.انشاالله همه منتظرا خوشحال بشن منم این ماه خبر خوش داشته باشم
انشالله که هستی گلم ،گلم برای ماهم دعا کن گلم خدا دوباره فرشتمو بهم بده
الهی بگردم.انشاالله به حق خانوم فاطمه دوباره به زودی دامنت سبز بشه و دلت شاد.
ممنون گلم ، انشاالله شما هم این ماه صاحب نی نی بشی عزیز دلم ،فقط استرس نداشته باش بهش فکر نکن کتاب بخون خودتو سرگرم کننده ، من حتی تو نی نی سایتم نمی اومدم ، مواظب خودت باش