2777
2789
چرا انقدر با کاربری های مختلف درباره پوشش دختربچه ها تاپیک میزنید

دقیقا

کاربری دیگه اش هم حداقل ۴ ۵ تا تاپیک با این موضوعات داشت 

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاکاربری دیگه اش هم حداقل ۴ ۵ تا تاپیک با این موضوعات داشت

آدم یه بار دو بار کمک می‌کنه بعد شک می‌کنه کی پشت کاربری نشسته با کاربری دوگنبدان هم مدام در مورد پوشش دختربچه تاپیک میزنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

آدم یه بار دو بار کمک می‌کنه بعد شک می‌کنه کی پشت کاربری نشسته با کاربری دوگنبدان هم مدام در مورد پو ...

اون یکی کاربریش هم غنچه داشت

همش راجع به بلندی شلوار دختر بچه ها تو خونه میپرسید

از کجا معلوم میشه ۱ نفر با چندتا کاربری تاپیک میزنه؟مشخصات مگه فرق نداره

چند سال تجربه تو سایت به آدم نیرو هایی میده که میتونه بفهمه😅😂

خب یکی از تجربه هاتو بگو خخخ

وقتی یکی پشت سر هم تو یه روز یه تاپیک با یه موضوع میزنه 

بعد یه کاربر دیگه هم دقیقا با همون موضوع تو همون روز یا روزهای بعدش چندتا تاپیک میزنه شک برانگیزه که یه نفرن با چندتا کاربری

البته همیشه نمیتونه درست باشه ولی خب بیشتر اوقات نشون داده شده که هست