2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

3356 بازدید | 31 پست

خاک بر سر من ، لیسانس زبان انگلیسی دارم ، وقتی شوهرم اومد خواستگاریم ، با من شرط کرد که نباید سر کار برم ، منم از اونجاییکه بی سر پناه بودم ، مادر بزرگم تازه فوت شده بود دوست نداشتم برگردم پیش پدر و مادر زندگی کنم ، پذر و مادر واقعیم بودن ولی چون از اول پیش مادر بزرگم بزرگ شدم والدینم واسم غریبه بودن واسه همین وقتی فوت کرد دوست نداشتم برگردم پیس اونا ، ولسه همین با اولین خواستگاری که چنین شرطی گذاشت ازدواج کردم از سر ناچاری ، خیلی خسیسه وقتی ازش پول میخوام. میگه پول میخوای چیکار ، یه دختر چهار ساله دارم ، من و دخترم حسرت خیلی چیزارو داریم ، شوهرم خیلی پولداره درامد ماهیانش پونزده ملیونه ولی وقتی ازش یه ده تا هزاری هم بخوام میگه پول میخوای چیکار ،نه تفریح میبره مارو نه گردش ، تنها جایی که میریم خونه مامان خودم و مامان شوهرمه، خیلی دلم گرفته بود ، ببخشید اگه ناراحتتون کردم ، میدونم از دست هیچکس کاری ساخته نیست ، فقط خواستم درد دل کنم و بگم الهی شوهرم یه روز کاسه گدایی بگیره دستش و من ببینم اون روز رو .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون روزی که شوهرم به خاک سیاه بشینه و همه چیزشو از دست بده بهترین روز منه ، همیشه پشت سرش آه میکشم میگم الهی خیر نبینه الهی آمین .خدا توی قلبای شکسته است همیشه میدونم حرفامو میشنوه .

عزیزم...خیلی ناراحت شدم برات انساالله خداسرعقل بیارتش ،ازکسی حرف شنوی نداره تاتوسط اون فردبهش بفهمونی؟

کاش براازدواجت زودتصمیم نمیگرفتی ولی انشاالله که ازاین به بعدروزای خوب وخوشی داشته باشی

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘