2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 3356 بازدید | 31 پست

سلام دختر ناز و قشنگ من ، اکنون که شب از نیمه گذشته و تو در خواب ناز بیخبر از تمام دنیا ، خفته ای ، من نگران از آینده تو تا صبح اشک میخوام گریه کنم ، آخه وقتی تو بیداری نمیخوام جلوت گریه کنم ، نمیخوام قلب کوچولوت بگیره ، نمیخوام غصه داربشی . واسه همین وقتی که تو شبا میخوابی گریه میکنم با خدا درد دل میکنم ، ازش میخوام تو بختت مثل من سیاه نباشه ، سپید بخت بشی ، برای خودم از خدا چیزی نمیخوام من دیگه یه مرده متحرکم که فقط به عشق دختر کوچولوم نفس میکشم ، دختر ناز و قشنگم از خدا میخوام اونقدر به من عمر بده که بتونم خوشبخت شدن و شادی تو رو ببینم ، ببینم پدرت گور به گور شده و از دستش راحت شدم ، امشب همه غمهای عالم به روی دلم سنگینی میکرد ، نوشتم برای دخترم با اشگ و آه شاید یه روز اینا به دستش رسید و خوند .دختر نازم نفسم به نفسهای تو بنده به خاطر وجود نازنین تو دارم پدر کثافتت رو تحمل میکنم که مبادا تو دلگیر شوی ، دوستت دارم تا ابددددد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.