2777
2789

ب حال خودشون میزارمشون!

چون قطعا کسی ک ازدواج میکنه ب این حد از عقل و شعور رسیده ک خودش بتونه زندگی خودش رو مدیریت کنه

اگر خوب باشه پسرم خوشبخت میشه اگر نباشه انتخاب خود پسرم بوده!

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
 یه چیزی تو این مایه ها      

😂😂😂😂😂

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كاري بهش ندارم احترام ميذارم دخالت نميكنم اگه دعوايي بينشون بشه با عدالت برخورد ميكنم نه اينكه فقط ط ...

من همش فکر میکردم شما پسر داری.چه جالب

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

من اینقدربهش محبت میکنم که عاشقم بشه نتونه بدون من صبح روشب بکنه ازهمین الان فقط دارم روی پسرم کارمیکنم که چقدریه زن وجودش ارزشمنده وبایدبهش احترام بزاره مادرشوهرخودمم فرشته بود

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

قبلش یادم میمونه از کودکی پسرمو ببینم بازی کنم بهش اعتماد بنفس بدم ومثل کوه پشتش باشم وبعد ازدواجش یهویی شیرین نشه برام که به عروسم حرص بدم بالاخره باید قبول کنم که روح وقلب پسرم قراره یروز متعلق به عشقش باشه واز بچگیش جوری بزرگش میکنم واقعا به جنس زن احترام بزاره ومحبت کنه هم تو عمل  وهم تو گفتارش واینکه بدونم مسولیت دارم درمقابل تربیت فرزندم وچون فرزند وزن هردو امانت هستند وتو اون یکی دنیا قراره سوال پرسیده بشه از امانت ها اول از همه تو تربیت فرزندم کم نمیزارم تا اون هم بخوبی از زنش مواظبت کنه وخدایی نکرده تو اون دنیا بتونه سربلند باشه 

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹

ولی من فکرمیکنم کل این حرفا الکیه.عشقی ک مادر ب بچش داره همیشه بچشو ادم خوبه میبینه.و مهمه عروس کی باشه بعضی عروسا خودشون کلی دعوا و مسئله میچینن.من ک بچه ندارم مادرمم عروس نداره ولی تاحالا خیلی دیدم ک مادرشوهرم طفلک اومده رفیق عروسش شه عروسش بدش میاد میگه پیف پیف.این چیزا رو نمیشه با حرف گفت‌.باید پیش بیاد.همه ادما خوبی و مهربونی دوست دارن.ولی کار سخیته ک اکثرا درجا میزنن

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
قبلش یادم میمونه از کودکی پسرمو ببینم بازی کنم بهش اعتماد بنفس بدم ومثل کوه پشتش باشم وبعد ازدواجش ی ...

خدای نکرده کم نیاره

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹
ولی من فکرمیکنم کل این حرفا الکیه.عشقی ک مادر ب بچش داره همیشه بچشو ادم خوبه میبینه.و مهمه عروس کی ب ...

الکی که نیست ما تلاش کنیم دیگه اگه عروس خودش نخواست بازم کاری نداشته باشیم بهتره 

قبلش یادم میمونه از کودکی پسرمو ببینم بازی کنم بهش اعتماد بنفس بدم ومثل کوه پشتش باشم وبعد ازدواجش ی ...

لایک

با این حرفا موافقم‌.از بچگی باید روی بچه کار کرد

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
جدي!  😄

آره همش تصور میکردم همسن هستیم تو یه سن ازدواج کرویم و بچه های همسن و همجنس داریم

با کاربر دیگه اشتباه گرفتم😁😁😁