2777
2789

عین دخترم میشه باهاش رفیق میشم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروس و هووی خودم نمیبینم

تو کاراش دخالت و فضولی نمیکنم

هر چی واسه دخترام دوس دارم واسه عروسم انجام میدم

یادم نمیره که اونم به امیدی اومده تو این زندگی و ارزوهایی واسه خودش داره...

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

من پسرمو داماد نمیکنم 😂

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

همین رفتاری که الان با زن داداشم دارم،کاری به کارش ندارم احترامشم نگه میدارم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
اتفاقا منم یه جا این حرف رو زدم بعد بهم گفتن باید اینو از عروس هاتون پرسید نه خودت منم گفتم بله 😄

اوووف عروس ما که عاشقمونه قربونش برم😅 جدی میگما

خودش چندبار گفت و از خوبیامون تشکر کرد

منم گفتم خوبی از خودته😁

🖤

من اگه بشم  کاري به کارشون ندارم ولي خيلي دوسشون دارم هرجوري ميخوان برا خودشون زندگي کنن هر موقع امدن خونم بهشون احترام ميزارم و هميشه طرف عروسم هسم فقط خوب باشه چيز ديگه نميخوام ازش

همتون الکی میگید

الکی که نمی گیم ولی این که انجام بدیم باید در آینده دید انجام دادیم و اینکه عروسمون باید نظر بده

قطعا مثل مادرش نمی شیم و قطعا دلخوری هست اما حداقل سعی کنیم مهربون باشیم باهاش

من فقط میخوام پسرم راضی باشه برای همین بایددددد با زنش مهربون باشم

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

كاري بهش ندارم احترام ميذارم دخالت نميكنم اگه دعوايي بينشون بشه با عدالت برخورد ميكنم نه اينكه فقط طرف بچمو بگيرم 

البته من فعلا مادر شوهر نميشم چون دختر دارم 

١ درصد فك كنين سركاريه!