2777
2789
عنوان

برا سزارين چرا دكتر جدا دستمزد ميگيره؟پس پولي ك بيمارستان ميديم چيه

| مشاهده متن کامل بحث + 3420 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هر چی زورشون برسه میگیرن . من زایمان زودرس داشتم . بچه هم نموند . چقدرم درد کشیدم دکترم هیچ کاری نکرد. زایمان طبیعی کردم . هزینه اش شد ۳۵۰۰۰۰۰ بعد تو فاکتور دیدم فقط ۲میلیون دکتر دستمزد گرفته . فقط یه کم شکمم رو فشار داد همین 😐😐

اره. اسمش افسانه قاسمی فکر کنم. همون اول گفت من موقع عمل ۶ تومن میگیرم. وسعت نمیرسه برو جای دیگه. دی ...

عجب ادم بيشعوري بوده

لايكم نكنيدمرسي اَه  خدايا هوامو داشته باش  
والا هر چی زورشون برسه میگیرن . من زایمان زودرس داشتم . بچه هم نموند . چقدرم درد کشیدم دکترم هیچ کار ...

اووووه سرگردنس

شما نميدونين چرا دستمزد ميگيرن؟

زیرمیزی دیگه . پول زور. تازه مطمئن باش بهت میگه نقد بیار. کارت به کارتم قبول نمیکنه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
اخه اين دكتر شخصي خودمه

منم دکتر شخصیم بود 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

زیرمیزی دیگه . پول زور. تازه مطمئن باش بهت میگه نقد بیار. کارت به کارتم قبول نمیکنه.

تازه من بچم با پا ام هس چون از اول بارداريم دكتر شخصيم بود گفتم خودش عملم كنه بهتره عجب دنيايي شده ها

نود درصد زنانيا ميگيرن ولى من حس ميكنم حلال نيست

پس همه ميگيرن عجب خوب اينا ك بيمارستان بهشون پول ميده چرا از ما ميگيرن

تازه من بچم با پا ام هس چون از اول بارداريم دكتر شخصيم بود گفتم خودش عملم كنه بهتره عجب دنيايي شده ه ...

من سر بچه دوم ماه ۸ عوض کردم دکترمو. از ادمای پولکی بدم میاد. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض