2777
2789
عنوان

برا سزارين چرا دكتر جدا دستمزد ميگيره؟پس پولي ك بيمارستان ميديم چيه

| مشاهده متن کامل بحث + 3420 بازدید | 48 پست
اووووه سرگردنس

والا به خدا چی بگه آدم به کی بگه .تازه رفتم بیمه تکمیلی ازین پول فقط ۷۰۰ تومن بهم دادن میگن . چون زیر ۲۴ هفته بودی زایمان طبیعی حساب نمیشه کورتاژ حساب میشه .

من به مامور بیمه گفتم من درد کشیدم زایمان طبیعی بوده . میگفت نه کورتاژ بوده . خلاصه پولو ندادن که ندادن 

منم دکترم شخصی بود  توفاکتوری که بعدترخیص بیمارستان بهمون داد دستمزد دکتر رو 1400 نوشته بود

شما دستمزد جدا ندادين ك؟

لايكم نكنيدمرسي اَه  خدايا هوامو داشته باش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به خدا چی بگه آدم به کی بگه .تازه رفتم بیمه تکمیلی ازین پول فقط ۷۰۰ تومن بهم دادن میگن . چون زی ...

نامردن چقدر

پس همه ميگيرن عجب خوب اينا ك بيمارستان بهشون پول ميده چرا از ما ميگيرن

اره خيليا، بش ميگن زيرميزى يا شيرينى، اگه بيمارستان خصوصى باشه و مال خودشون باشه ديگ نميگيرن از همون بيمارستان ميگيرن اما تو بيمارستان دولتى برا هر سزارين ٣٠٠ ٤٠٠ تومن بهشون ميدن اينام چون نرخ دولتيش خيلى كمه و زحمتشون زياده خودشون تو مطب پولشونو ميگيرن ديگه بسته به وجدانشون

اره خيليا، بش ميگن زيرميزى يا شيرينى، اگه بيمارستان خصوصى باشه و مال خودشون باشه ديگ نميگيرن از همون ...

اخه بيمارستانم اقباله خصوصي ام هس

نامردن چقدر

آره واقعا . دلشون که نمیسوزه . تازه بیمه گفت اگه دکترت بنویسه که ۲۴ هفته بودی قضیه فرق میکنه پول بیشتری بهت میدیم رفتم به دکتر گفتم . مرغش یه پا داشت . میگفت قانونه خب زیر ۲۴ بودی  . گفتم اخه این قانون اشتباهه. من وقتی بچه ام کامل بوده زایمان کردم . چطوری بیمه میگه کورتاژ . زیر بار نرفت . منم گفتم انشاا... نخوری اون پولو . من راضی نیستم . این همه پول گرفت تازه اومده بود بالا سرم بعد از به دنیا اومدن بچه . به جای اینکه دلداری بده . احمق گفت پسرت جیش کرد و فوت کرد 😐😐😐

زورم مياد خدايي پول بدم ولي چاره ندارم دولتيا عذاب ميدن

عيب نداره خودشو و وجدانش، يه باره دفعه بعديت انشالله حواستو جمع كن، اصلا زايمان عذاب اليمه، الانم كه اصلا به جز موارد اورژانس تو بيمارستان دولتى سز نميكنن 

من خودم سر زايمان بودم هفت هشت بار تموم وجودم درد ميگرفت لامصب يه عجب شكرى خوردم خاصى تو چشم تمام زائوهاست ولى سزارين اسپاينال ميكنن رااااحت فقط بعدش يكم دردسرش بيشتره

آره واقعا . دلشون که نمیسوزه . تازه بیمه گفت اگه دکترت بنویسه که ۲۴ هفته بودی قضیه فرق میکنه پول بیش ...

خاك تو سرشون دكتر نيستن بخدا

من خودم سر زايمان بودم هفت هشت بار تموم وجودم درد ميگرفت لامصب يه عجب شكرى خوردم خاصى تو چشم تمام زا ...

شما دكتري راستي؟ب نظرتون دستمزد و بدم بهش؟يا مستقيم برم بيمارستان

خاك تو سرشون دكتر نيستن بخدا

واقعا . فقط میچاپن . مادرم میگه زمان قدیم ما از اول بارداری میرفتیم مرکز بهداشت . خیلی بارداری راحت و خوبی هم داشتیم . دکتر و ماما هم که اونجا بودن نزدیک زایمان بهت یه بیمارستان معرفی میکردن میرفتی اونجا . انقدر پولکی نبودن . 

شما دكتري راستي؟ب نظرتون دستمزد و بدم بهش؟يا مستقيم برم بيمارستان

دانشجوى پزشكيم، والا تا جايى كه من ميدونم بيمارستان خصوصى خوب بهشون ميرسن ديگه از مريض پول جدا نميگيرن اين خانوم دكتر شايد شما رو ساده گير اورده دفعه بعدى رفتى مطبش از بقيه ى مريضاشم بپرس ببين چجوريه روتينش