2777
2789
عنوان

هدیه برای همسرم

110 بازدید | 7 پست

سلاااام به همه ی دوستان

من از روز اول آشنایی برای هر هدیه و هر مناسبت برای همسرم یه نامه نوشتم و قراره تا سالگرد ازدواجمون ادامه بدم و بعد یهو بهش بدم حالا واقعا موندم....

تعداد رای : 5
نظرسنجی
نامه
1
20%
دفتر
4
80%
مردا مثل زن ها آنقدر رمانتیک نیستن اگه خیلی ذوق نکرد نخوره تو برجکت. نامه هر مناسبت رو همون موقع می ...

اخه میخواستم بعد از گذشت چند سال دوباره بخونه نامه ها رو و یاد اون موقع ها بیوفته و خاطراتمون مرور شه...نمیدونم خودمم دو دل شدم اما این ایده رو توی یه سایت دیدم...که نامه روی مردها تاثیر میزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میخواستم بعد از گذشت چند سال دوباره بخونه نامه ها رو و یاد اون موقع ها بیوفته و خاطراتمون مرور ش ...

بله تاثیر می ذاره اما به وقتش.

منم گاهی نوشتم همسرم همه رو گذاشته تو گاوصندوق. 

اون دیگه ذوق همسرته که نگه داره و چند سال بعد نگاه کنه.

اما اگه یکی به من یه دفتر بده بگه نامه هام به تو.... خیلی حال نمی کنم وقت بذارم بخونم.

اما یک یادداشت عاشقانه ۳ خطی

از تصورشم  لپ های آدم گل می ندازه.

راست میگیاااا😟🤔 مرسی از کمکت عزیزم

حالا ناراحت نشو گلم

همه رو نگه دار 

رو جلدش بنویس نامه هایی که هرگز پست نشد.

ی وقت خونه نبودی بذار ی جایی مثلا اتفاقی ببینه.

البته اسمش رو تو نامه ها بنویس سوء تفاهم نشه یه وقت.😃

اتفاقی بی مناسبت ببینه قشنگ تره.