اینقدر که آدم بیکار وجود داره با این تاپیکای مسخره نمیدونم خودتون فکرمیکنین بهترین هستین که میشیند پشت سر خانواده شوهر میگید حتی به لباس پوشیدن و خوراکشونم گیر میدید و فقط از بار گناهشون کم میکنید حالا خودتون خیلی بهترینید؟چیز عجیب نمیخورید فقط آدم شوهر عجیب غریبن خب شوهره شما هم از همون طایفس خودتونم هم خواهر شوهر میشید هم روزی مادرشوهر کم بشینید حرفا و پستای مسخره بذارید،این محض اطلاع همونا که میگن ما بهترینیم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
افاده ی ها رو اینجا دقیقا میشه شناخت...ما خوبیم ما از همشون سر هستیم، مادرش جادوگره خواهرش عفریته است، پدرش چشم داره به پول شوهرم ، برادرش هیزه، اما مادر خودم فرشته، پدرم بهترین مرد دنیا، خواهرام همه از بندگان برگزیده خدا، داداشم که دیگه نگو، بهتر از داداشم هیچ مردی وجود نداره، اما وسط این باغ وحش خانواده شوهر فقط،و فقط شوهرم یه گل همیشه تازه است.
جمع کنیدبابا، نرسیده میخواید تمام خانواده پسر رو قتل عام کنید. نظرتون مخالفه ریپلای نکنید.
جالبه که خودشون با این همه کمالات خواستگار بهتر از این قوم وحشی شوهر نداشتن
تناقض تا این حد
پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....