2777
2789
عنوان

چقدر عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله اونا که غیبت میکنن پشت سرشون روزی عروس دار بشن و زنده باشن ببینن

تازه عقد کرده بودم و میومدم نی نی سایت .....وحشت کرده بودم که چرا قبول کردم با خانواده شوهرتوی یک ساختمان زندگی کنم ....خدا ازشون نگذره چه دلهره ای برام ساخته بودن

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
ایول ،تازه از وسط این قوم یکی گیرشون اومده نمیدونم بچه سر راهی بوده که خیلی با این خانواده فررررق دا ...

😂

اینجا خیلی دیدم که میگن خانواده شوهرم فلانن بهمانن ولی خدا رو شکرررررر شوهر من اینجوری نیست

پدر و مادر و خواهر و برادرش همه عوضین ولی این شازده پسر ژنش فرق داشته

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....
جدی نگیر یه مشت آدم عقده ای اینجا هست که فکر میکنن همه مث خودشونن

ولا ما ۱۸ سال عروسمون پیشمون بود تا پدر و مادرم زنده بودن....مامانم هم دوسش داشت.

روزهای آخر که مامانم زنده بودن بهم توصیه کردن برای خانواده شوهرم مثل دخترشون باشم ....وقتی نگاه مادرشوهرم میکنم و زحمت هایی که برای بچه هاش کشیده دلم میسوزه براش

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
ولا ما ۱۸ سال عروسمون پیشمون بود تا پدر و مادرم زنده بودن....مامانم هم دوسش داشت. روزهای آخر که مام ...

خدا رحمتشون کنه بخدا همه چیز دست خودمونه من خودم عروسم واسه تک پسر همیشه احترام گذاشتم اونا هم متقابل احتراممون داشتن