2777
2789

دارم افسردگی میگیرم بچه دوممو ناخواسته باردار شدم دلم نیومد سقط کنم حالا یه جورایی دارم اذیت میشم تو رو خدا یه چیزی بگید که آروم شم کسی بوده که تو سن ۲۴ ۲تا بچه ۵و۱ساله داشته باشه

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم

تو رو خدا این حرفای عصر حجری رو ول کنین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۴ سالمه دخترام ۴ ساله و پانزده ماهه اند.این حرفا چیه؟

بی کلاسی!!!!!!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من۲۱سالمه

پسرم۳سالشه

دخترم۸ماهشه

خیلیم خوب 

کجای بچه دارشدن بیکلاسیه؟

نکنه حاملگیتونم باید زیر نظر مردم باشه که یوقت نگن بیکلاس😐

عجب تاپیکهایی میزنین

میگذرد.......♥😐اما از رومون......😃 

دلت میاد اینطوری بگی

شما الان باید خداروشکررررر کنی توی اینهمه نازایی دوتا دسته گل داری

اخر کلاسی عزیزدلم :-)

خیالت تخت هرکی مسخرت کرد مطمعن باش از حسادته

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن

خيلي هم خوب و عاليه بعد ٢٠ سال ديگه بچه هات يه مامان جوون خوشگل دارن كيف ميكنن به دوستاشون پز ميدن

اصلا ناشكري نكن كه هزاران نفر آرزو دارن جاي تو باشن 

خداروصدهزار بار شكر انشاءالله صحيح و سالم بدنيا بيان  و زير سايه شما باشن

خدارو شكر صدهزار بار

اینحوری باشه اروپایی ها خیلی بی کلاسن😂😂😂

چی کار به کلاس داری ببین خودت از زندگی چی میخوای و اولویت هات چیا هست 

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

عزيزم بچه داشتن و نداشتن در هر سني چه كم چه زياد هيچ ربطي به كلاس شخصيتي ادم نداره .مثلا تو ٢٤سالته بچه دوس داري اوردي من ٣٥سالمه نياوردم هنوز .نه تو بيكلاسي به اين دليل و نه من باكلاسم به اين دليل پس لطفا اينجوري فكر نكن