یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
همسر عزیزم برای اولین بار کفش داد و منم ست کیف و کمربند و..یادش بخیر..روز ولنتاین بود😍
خوشبخت باشین عزیزم 😍😍😍
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس چرا شوهر من همچین شبی بهم هدیه خاصی نداد؟؟!!😐😐😐
بعضی از آقایون واقعا به این چیزا توجه نمیکنن با این که خیلی با محبتن
مث همسر من که اولین ولنتاین هیچ هدیه ای بهم نداد 😂😂😂😂
البته دوهفته قبلش عقد کرده بودیم
و دوهفته بعدشم تولدم بود و بعدم عید 😆😆😆😆😆
چون همسر شما باشخصیت بوده چقدم من اذیت شدم سر اون قضیه😭😭😭 تا به هفته افتاده بودم
الهییی🌹🌹🌹🌹
عزیزم خودتو ناراحت نکن آقایون تو این زمینه یکم خنگن
البته قبل ازدواج استادن بعد ازدواج داغون میشن 😆😆😆😆😆
بعضی از آقایون واقعا به این چیزا توجه نمیکنن با این که خیلی با محبتن مث همسر من که اولین ولنت ...
دقیقا
همسر منم همینه بااینکه میدونم چقد دوسم دارهدو هر روز اینو میگه ولی اصلا تو مود هدیه و کادو نیست چون اصلا این قضیه تو خانوادشونم نهادینه نیس اصلا تو فاز کادو و این چیزا نیستن و مشکل اینجاست که همسرمنم اصلا یاد نگرفته و متاسفانه منم بعد ۴سال هنوز نتونستم اونطوری که دلم میخواد بهم هدیه بده عادتش بدم
فقط در حد کادو تولد و روز زن و نهایتا سالگرد ازدواجه😔
دقیقا همسر منم همینه بااینکه میدونم چقد دوسم دارهدو هر روز اینو میگه ولی اصلا تو مود هدیه و کادو نی ...
وای مث همسر من تازه پارسال روز زن میگفت ناحقه چون تو دختری 😆😆😆😆