2777
2789
عنوان

اولین هدیه به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 6751 بازدید | 75 پست
 کوفت

ای وای چرا عزیزم 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مث همسر من تازه پارسال روز زن میگفت ناحقه چون تو دختری 😆😆😆😆

😂😂😂😂

اتفاقا ما زمانی که عقد بودیم بهش میگفتم‌واسه رو زدختر برام‌کادو بگیر میگفت عه واسه روز زن که گرفتم چرا نگفتی زن نیستی که حالا واسه روز دختر میگی کادو بده

پس همونو واسه روز دختر در نظر بگیر😐😅😅

😂😂😂😂 اتفاقا ما زمانی که عقد بودیم بهش میگفتم‌واسه رو زدختر برام‌کادو بگیر میگفت عه واسه روز زن ...

من روز دختر میگفت پس اسم من تو شناسنامه ی تو چی میگه تو شوهر داری دختر نیستی 

تکلیفش با خودشم معلوم نیست😆😆😆😆😆

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
دست بزن داره

ببخشید می پرسم اگه راحتی جواب بده 

چن وقته ازدواج کردین گلم 

ازدواجتون سنتی بود یا نه 

چهارسال فامیلیم

پس مشکلتون با هم چیه چرا همچین کاری میکنه همسرتون 

خیلی محدودم کرده این باعث بشه ب کل اخلاقم عوض بشه تازه میگ توبدی 

عزیزم من نمیدونم دقیق مشکلتون چیه ولی سعی کن باهاش حرف بزنی موقعی که ارومه 

گاهی مثلا بگو خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم بهم اعتماد داری حتی اگه اینجوری نباشه 

مامان من میگه وقتی یه کسی یه ویژگی رو نداشته باشه ولی مدام بگی که داره مطمئن باش آخرش اونجوری میشه حالا چه خوب چه بد 

شما هنوز جوونی کیفی برا غصه خوردن برا زندگیت تلاش کن عزیزم 😘😘😘😘

مرسی عزیزم، تلفظش چجوریه؟

اُدو پِرفیوم

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
چون همسر شما باشخصیت بوده چقدم من اذیت شدم سر اون قضیه😭😭😭 تا به هفته افتاده بودم

چ فرفی داره گلم کادو داد یا نداد مهم اینه ک خوشبخت باشین 

همسر من زیاد رمانتیکه یه جور اذیت میشم خب

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸