2777
2789

من چندسالی میشه عروسی کردم شوهرم خیلی خشکه نه که دوستم نداشته باشه ها دوستم داره خیلی فقط بی احساسه همش من باید بهش توجه کنم تو جمع اصلا نه نگام میکنه نه باهام حرف میزنه خصوصا جمع هایه خانوادگیشون.همه حرفاش و حواسش به خواهراش و بقیس اصلا منو در نظر نمیگیره.منم خیلی دوسش دارم نمیتونم بهش بی تفاوت باشم هی من میرم جلو پا میذارم اما اون اصلا،مطمئنم دوستم داره اما احساسشو بروز نمیده ،به موقشم وقتی مریضم ناراحتم میشه وقتی غم دارم کنارمه اما تو جمع بی محلم میکنه اصلا کنارم نمیاد باهام شوخی نمیکنه،خونواده خودشم اینطوری هستن چون من سنم کمه بهم کم محل میذارن اما من خیلی خوبم باهاشون،یا مادرش خیلی بی محلم میکنه!با این که هیچ کس تو سن من تو این دور و زمونه پیش مادرشوهر نمیاد زندگی کنه بقیه عروسا ازش متنفرن اما با این حال بازم منو محل نمیده،الان میخوایم خونه بخریم اصلابا من مشورت نمیکنه فکر میکنه من بچم نمیگن به من بچه ها چیکار کنم منم خیلی میرم پا جلو میذارم

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

چندسالته؟ به سن نیستا به تحکم و اقتداره

کیاست زن از ۱۵ سالگی میتونه توش باشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نه،اصلا مهمانی بودیم الان اصلا به من اهمیت نمیده من تا یکم ناراحت میبینمش حالم بد میشه بعد اون انگار نه انگار  تومهمونی هستیم اصلا پیشم نمیاد؛خیلی حالم بد شده

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏