2777
2789
عنوان

خرید یخچال

213 بازدید | 25 پست

سلام دوستای گلم انشالله که خوب باشید

من یخچال نازنینم در اثر ی غفلت کوچیک سوخته بالای بدنش و سیمکشیش و غیر قابله تعمیر و اگرم تعمیر شه گفتن یخچال سابق نمیشه و تعمیرشم حدود چهار میلیون میشه

حالا من میگم همون چهار تومنو چه یخچالی میشه بخریم که جادار و خوب باشه...یخچالم ساید بود خیلی حیف شد😭😭😭😭

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

چه غفلتی کردی عزیزم بگو ما اونکارو نکنیم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه غفلتی کردی عزیزم بگو ما اونکارو نکنیم

تو تاپیک قبلم هست برق رفت شمع روشن کردم بچه ها هعی دست زدن گزاشتم بالا یخچال از ی طرفم بشدت دندون درد امونمو برید هولهولکی اماده شدم که بریم و شمع یادم رفت😢

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
چهار تومن دیگه یخچال نی

میدونم برل خودمون الان ۲۰ به بالاس ولی دیگه من به ی معمولیشم راضی ام

مگه چیشد ک سوخت؟

نوشتم تو پست بالا عزیزم

تو تاپیک قبلم هست برق رفت شمع روشن کردم بچه ها هعی دست زدن گزاشتم بالا یخچال از ی طرفم بشدت دندون در ...

آخیییی الهییی

تنت سلامت باشه عزیزم..

یه مدل خوب بردار سامسونگی چیزی منتهی قسطی اگر نمیتونی همه رو یک جا پرداخت کنی

خودم نمیدونم چهجوری ولی دیدم خیلیا قسطی بر میدارن یخچال و اینا رو

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نوشتم تو پست بالا عزیزم

درسته عزیزم خوندم

اره تعمیرش نکن ک نمیرزه

فقط توصیه م بهت اینه ک تحت هیییییچ شرایطی یخچال ایرانی نخر

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84

اگه تا 6 تومن میتونی هزینه کنی این مدل اسنوا خوبه هم جاداره هم خوشگله 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

استارترپول اگه دارین باید10میلیون هم بذاری روش تابتونی دودرسامسونگ یاال جی بخری😫دوریخچال ایرانی روخط بکش مخصوصاامرسان اصلانخر

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤