2777
2789

زوده عزیزم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوده عزیزم

پسر من 5ماهو خورده ای بود چهاردستو پا رفت

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

اگه پشت کارت واکسنا نگاه کنی الان پسرت فقط باید بتونه بشینه

در ضمن خیلی از بچه ها یهو راهمیفتن پسرم تازه هظت ماهش تموم شده ولی چهار دست و پا نمیره اصلا هم نگران نیستم هر بچه ای یه طوره دیگه

يعني نگران نباشم ☺️

نه خوشگلم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
پسر من 5ماهو خورده ای بود چهاردستو پا رفت

باشه😊😊

اگه پشت کارت واکسنا نگاه کنی الان پسرت فقط باید بتونه بشینه در ضمن خیلی از بچه ها یهو راهمیفت ...

نشستن ميشينه ولي يهو ميوفته هنوز خيلي خوب نميتونه خودشو كنترل كنه

خخ تقریبا پسرامون با هم بودن اگه یادت باشه مسیحا کوچولو چطوره آقای زرنگ

فدات عزیزم دلم اونم خوبه...کاربریت یادمه ولی نمیدونستم بچه ات همسن مسیحاس....متولد کیه؟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️