2777
2789

پسر من 8ماهو تموم کرده الان خودش وایمیسته از دیوار میگیره راه میره2تا دندون داره بعد ادای مارم درمیاره 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من18اردیبهشت زایمان کردم دندون دراورده دخترت؟چ کارایی انجام میده؟

بچه م پسره دندونای پایینش در اومده اصلا تمایل به چهار دست و پا نداره فکر کنم یه باره راه بیفته

ماما و بابا میگه بقیه پیشرفتاشم از نظره هوشیه

۹ ماهشه ی هفته وارد ۱۰ ماهگی شده

بردی دکتر؟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
اطرافش متکا بزار کمرش برای نشستن باید سفت باشه کمرش احتمالا سفت نشده هر روز هر یکی دوساعت یبار5دقیقه ...

عزیزم دختر من الان وقتی میشونمش و دورش بالش میذارم کمرش حالت پرانتزی داره یعنی زوده هنوز؟ تازه شیش ماه رو تموم کرده همه میگن دیر بشونی کمرش خیلی بلند میشه

🤩
بچه م پسره دندونای پایینش در اومده اصلا تمایل به چهار دست و پا نداره فکر کنم یه باره راه بیفته ماما ...

الهی عزیزززززززم پس خیلی زود داره زبون باز میکنه ..عه فک کردم دختره شرمنده

عزیزم دختر من الان وقتی میشونمش و دورش بالش میذارم کمرش حالت پرانتزی داره یعنی زوده هنوز؟ تازه ...

خودش خم میشه واسه نشستن یا تو کمکش میکنی بشینه؟عزیزم این چیزا خرافس باور نکن

دکتر چی  ن بهداشت بردم گفت قدو وزنو دوره سرش خوبه جز بچه های درشته برا نشستنشم گفتم چیزی نگفت

اخه میگی نزدیک 10ماهشه تا الان باید مینشست

نمیشینه خوب میافته همش خودشو ولو میکنه وقتی میشونمش زور میده ب عقب ک دراز بکشه  ۴ دستو پاهم نم ...

نگران نباش ایشالا کاراشو انجام میده بعضی بچه ها شنیدم تنبلن تو کاراشون و دیرتر انجام میدن از بهداشت هم بپرسی ضرر نداره

🤩
نگران نباش ایشالا کاراشو انجام میده بعضی بچه ها شنیدم تنبلن تو کاراشون و دیرتر انجام میدن از بهداشت ...

اره فک کنم تنبله  ننیدونم حرفاتون نگرانم کرد از بچه هاتون ک گفتین

*تیکر تولد یک ساله شدنه پسر جونمه*خدا جونم حفظش کن