2777
2789

سلام من ماه پیش کلومیفن خوردم بعد ۱۰روزواینا دل درد شدیدو سینه دردشدیدو واژنم تیر میکشید تا پریودی

اما این ماه که لترزول خوردم هیچ دردی نداشتم فقط یه شب یه زره سینه و زیردلم درد میکرد الانم یک هفته مونده به پریودیم

آیا اینا عادیه؟

آیا این دوقرص تفاوت دارد؟

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينارو تحت نظر دكتر ميخوري؟ آمپول هاش سي جي ميزني؟!

اره تحت نظر دکترم نه آمپولو فعلا نداده اخه ماه های دیگه میگفت پری شدی بیا ولی این ماه نگفت

اره تحت نظر دکترم نه آمپولو فعلا نداده اخه ماه های دیگه میگفت پری شدی بیا ولی این ماه نگفت

وا تو كلومفين و لتروز ميخوري آمپول نميزني؟

عكس رنگي دادي؟

شوهرت آزمايش اسپرم داده؟!

چن سالته و چن وقته اقدامي؟!

وا تو كلومفين و لتروز ميخوري آمپول نميزني؟ عكس رنگي دادي؟ شوهرت آزمايش اسپرم داده؟! چن سالته و چن ...

من ۶ ماهه اقدامم پریودام نامنظم بود فولیکولم ۶ بود دارو داد خوب شدم عکس رنگیم که خیلی زوده همسرمم ازمایش داد گفتن غلظت داره و اونم رفع شده 

من ۶ ماهه اقدامم پریودام نامنظم بود فولیکولم ۶ بود دارو داد خوب شدم عکس رنگیم که خیلی زوده همسرمم از ...

خب اگ عجله نداري پس كلومفين نريز تو شكمت و ذخيره تو الكي تموم نكن. 

خب اگ عجله نداري پس كلومفين نريز تو شكمت و ذخيره تو الكي تموم نكن. 

میگم که نمیخورم یک ماه خوردم این ماهم لترزول اگه این ماه بشه خیلی خوب میشه