2777
2789
عنوان

خورشت عجیب و غریب جاری😲😲😆😆

3725 بازدید | 134 پست

سلام..خونه جاری دعوت شدیم موقع شام هنگ کردیم..یه چیزی درست کرده بود که خودشون میگفتن خورشت 😂اسم نداشت 

حالا محتویاتش :بادمجون درشت درشت...تکه مرغ. ..پودر گردو رب انار رب گوجه سبزی خورشتی...هویج خورد شده😷😷😷😷😷وای افتضاح بود با برنج هندی رنگی رنگی. ..شوهرم بیچاره گفت چند  روزه دل دردم نمیتونم چیزی بخورم😁😁😁من موندم و..  وای ی قاشق خوردم خیلی ناجور بود 

بعد همش میگفت از نت در آوردم و با اشتها میخوردن. ....تازه دستور پختشو هم میداد😁😁😁😂😂😂😂

لطفا برای سلامتی دوقلو هام ی صلوات بفرستین❤❤

چقدر زشت کارت 

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا میخواسته خاص و قشنگ باشه غذاش..این جور غذاها همه پسند نیست..باید در کنار یه غذای عامه پسند به مهمون داده بشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بنظرم خوشمزه اومد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

یاد جاریم افتادم خونه هر تازه عروسی میره از حسودی میگه یه قاشق بیشتر نتونستم بخورم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

من هرچند از جاریم دل خوشی ندارم ولی خداییش دستپختش عالیه! عاشق دستپختشم مخصوصا باقلا پلوش و ماهی شکم پرش

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞