2777
2789
عنوان

خورشت عجیب و غریب جاری😲😲😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 3726 بازدید | 134 پست
یاد جاریم افتادم خونه هر تازه عروسی میره از حسودی میگه یه قاشق بیشتر نتونستم بخورم

ای وای

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره کردن کار زشتیه اینو باید تو دو سالی یاد میگرفتی عزیزم...خواسته تنوع بده هرچند اشتباه کرده ولی تاپیک زدن نداشت واقعا  

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
شاید خواسته مرغ ترش درست کنه. ولی اونم بادمجون و هویچ نداره. سبزی های معطر و گردو و رب انار داره

خواسته ترکیب رژیمی هم بزنه

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

من جای شما بودم میخوردم و چیزی نمیگفتم تشکر هم میکردم

منم یه بار خونه خواهر شوهرم دعوت بودم غذایی داشتن که از نظر مزاجی نمیتونم بخورم تو دهنم میبرم حالت استفراغ بهم دست میده ولی خیلی معمولی خوردم کلی هم تشکر کردم

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم

چیز ناجوری تو غذاش نبوده که بدمزه بشه موادش با هم سنخیت داشتن. 

خب تو مرغ هویج میریزیم رب هم میزنیم دورشم بادمجون سرخ میکنیم میذاریم. پودر گردو هم که طعم خاصی نداره. این فقط یه رب انار اضافه تر داره. بنظرم نباید طعمش بد باشه. 

البته ذائقه ها فرق داره باهم.

وای خدا زیادش کنه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
ای وای

حالا انگار خودش از تو شیکم مادرش اشپز بوده

بخدا

شوهرشم همینجوره

اومده بودن خونه ما قورمه سبزی گذاشته بودم

با کباب خریده بودیم

قورمه سبزیام خوب میشه

اونیکی برادرشوهرم اومد برای خووش قورمه سبزی بکشه بزور تو بشقابش کباب میذاشت

برادرشوهر کوچیکمم که داداششو میشناسه با تحکم گفت میخواااامممم قوورمه سبزی بخورم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷