2777
2789
نه پودر و میریزم تو ی ظرف آب ک جوشید کم کم اضافه میکنم

چراازاب داغ حموم استفاده نمیکنی ؟

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید از کجا میخری پودررو و چقدر میذاری بمونه؟؟ بعد طرز تهیشم بگو که کی پودر رو میریزی تو اب؟؟

هم عطاری داره هم داروخانه، حتما تیزبر بگیر، بریز تو ظرف پلاستیکی آب ک جوش اومد کم کم اضافه کن فقط نه خیلی سفت نه شل باشه، حتماااا هم با فرچه رنگ مو بزن خیلی راحت تر و بی دردسر تره

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
ببخشید چند دقیقه باید بمونه؟؟ و از کجا تهیه میکنید

ازعطاری میخرم ،مرتب بایدچک بکنی ،حدوددوسه دقیقه ،بعدسریع با آب ولرم بشور،بادستکش جراحی خیلی راحتتره 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
چند دیقه میزاری میمونه؟کامل تمیز میکنه موهای ریز چی؟

زمانش و نمیدونم، من اول اون قسمت🐵و میزنم،بعد پاهام بعد کل بالا تنه، ب محض تموم شدن ب ترتیب از همونجا ک شروع کردم میشورم تا برسم ب شستن بالا تنه دیگه همه جا تمیز شده تقریبا هر دوماه ی بار کل بدن هر پنج شنبه هم دست و پا و زیر بغل و اونجا😋ولی ریز و کم ه دیگه با این حال تمیز میکنه

آب جوش بهتر فعال میکنه مواد موثره ش و اثر بخشیش هم خیلییییی بهتر میشه

ممنونم ،خدایی اصلا دیگه روی ساق های پام هیچ مویی رشدنمیکنه ،دستهامم خیلی کم ونازک شده ،اذیتهای ژیلت روهم ندارم مثل خارش وجوش ،چقدرم میگن فایده و ثواب داره استفاده ازنوره ،مثل بقیه چیزا هم تیز وخارمانندنمیشه موقع رشدمجدد

ممنونم ،خدایی اصلا دیگه روی ساق های پام هیچ مویی رشدنمیکنه ،دستهامم خیلی کم ونازک شده ،اذیتهای ژیلت ...

واقعا عالی ه منکه از اپیلاسیون راحت شدم خدایی

ببخشید بعدش بدن تون سفیدک نمیزنه من یه بار گذاشتم بعدش حتی با لیفم شستم بدنمو سفیدک زد ولی خیلی ترم ...

باشامپولیف بزن ،بعدم کرم بزن بدنتو 

ببخشید بعدش بدن تون سفیدک نمیزنه من یه بار گذاشتم بعدش حتی با لیفم شستم بدنمو سفیدک زد ولی خیلی نرم ...

میزنه باید خیلی تمیز بشورید یا وقتی خشک شد دوباره ی لیف بزنید