الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان نزدیک 1ساله،بله هم واقعا کم شده، هم رنگش تغییر کرده از زیر پوستی هم خبری نیست، آب و میذارم بجوش ...
عحب چه جالب. رنگش چه تغییری کرده؟
گمونم عفونت هم کمتر داشته باشی چون پودر موبر ضد عفونی هم میکنه
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
زمانش و نمیدونم، من اول اون قسمت🐵و میزنم،بعد پاهام بعد کل بالا تنه، ب محض تموم شدن ب ترتیب از همونج ...
یعنی موی اون ناحیه خاص هم ریز و کم میشه؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من هر از گاهی استفاده میکنم اما نمیدونم این کار شما رو دایم امتحان کنم یا نه؟