2777
2789
لیزر هم ی جلسه زفتم لک شد بعد دوسال جاش مونده، پودر موبر اونم از مارک تیزبر اون قدیمی ها واقعا موهام ...

چند وقت یا چند ساله که پودر موبر میزنی؟

یعنی واقعاااا موهای اون ناحیه رو کمتر کرده؟

یعنی تراکمش رو کم کرده واقعا؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر هم ی جلسه زفتم لک شد بعد دوسال جاش مونده، پودر موبر اونم از مارک تیزبر اون قدیمی ها واقعا موهام ...

حتما برم بگردم بگیرم 😃😄حداقل واسه ممنوعه استفاده کنم فعلا

رفتم مثلااز دس ژیلت راحت شم ولی عاششششقش شدم برگشتم خدایی اومدم خونه انقد قربون صدقش رفتم😓

😂😂😂😂😂😂😂ولی خب اونجوری خیلی خوووبه صاف صاف ریشه موهاهم نیست

چند وقت یا چند ساله که پودر موبر میزنی؟ یعنی واقعاااا موهای اون ناحیه رو کمتر کرده؟ یعنی تراکمش رو ...

الان نزدیک 1ساله،بله هم واقعا کم شده، هم رنگش تغییر کرده از زیر پوستی هم خبری نیست، آب و میذارم بجوشه با آب خیلی جوش درست میکنم با فرچه رنگ مو میذارم هم زدنش خیلی راحت تر میشه هم ناخنم خراب نمیشه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

واقعا باهات موافقم صددرصد،پودرتیزبرعالیه ،مخصوصا که باآب داغ درستش کنی وسریع استفاده کنی بهترازاین همه دردوخرج زیادوالکیه ،فقط بایدمراقبت کنی نسوزی بازیادموندن پودر

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
من خیلی پر مو هستم با اینکه پودر موبر استفاده میکنم،به نظر شما اپی برم جواب میده؟

اپی هم کم میکنه هم نازکتر بیرون میاد 

منم  چندین بار شنیدم پودر خوبه ولی هنوز استفاده نکردم