2777
2789

8ماهشه

اولا رفلاکس داشت اذیت میشد کم شیر میخورد 

بعد که بهتر شد سرماخورد و از اون موقع به بعد نه شیر میخوره نه شیرخشک نه غذا

وزنش 6900

دیوونه شدم

قطره مولتی ویتامین ب کمپلکس ویتامین د

بیوتین میدیم بهش اصن تاثیری نداره 

عفونت ادراری هم نداره

دکترا میگن باید بسازی و سعی کنی به شیر و غذا بندازیش اخه چجوری

میخوام شیرمو قطع کنم شیرخشک بدم کار درستی میکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آگه هیچ راه دیگه ای نداری خب شیر خشک بده....شیر خشک که بد نیست....ایکاش اون با شیر خشک به اشتها بیاد بزار همش شیر خشک بخوره

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برات میدونم عزیز خیلی سخته منم اول خیلی اذیت شدم چون کولیک داشت الانم نق نقوهست ولی بازم خداروشکر

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
اگه نمیخوره اره خواهرمنم بچش یک ماه بیشتر شیرش نخورد بعدش شیرخشک هر شیرخشکی هم نگرفت چندتا امتحان ...

واقعا؟

خودم شیر دارم همه مخالفن

ولی میبینم وزن نمیگیره خیلی ناراحتم

کو تا با شیر خودم وزن بگیره

آخه دلت میادبه بچه ۸ماهه چیزی بگی؟اگه شیرخودتوبخوره برات بصرفه تره شیرخشک هزینه اضافیم دارم،امااگه ش ...

واقعا؟

خودم شیر دارم همه مخالفن

ولی میبینم وزن نمیگیره خیلی ناراحتم

کو تا با شیر خودم وزن بگیره

منم چندبار از دست دخترم کفری شدم به دستش دوتا زدم 

بخدا اینطور بچه ها ادمو پیر میکنن حالا اینایی که گفتی بکنار بدخوابم باشن که هیچی

اگه شیرخشک میتونه بخوره بده خب دخترمن که تابوی شیر خشک بهش میخورد یک عقی میزد که بیا و ببین

دخترمنم رفلکسی بودشدید

بمیرم برات میدونم عزیز خیلی سخته منم اول خیلی اذیت شدم چون کولیک داشت الانم نق نقوهست ولی بازم خدارو ...

عزیزم اخه من دوتا دیگه دارم

هرکدوم از اون 2تا یه ادایی برام داشتن 

این دیگه واقعا برام غیر قابل تحمل

همه میگن شیشه شیر دندونشو فکشو بد فرم میکنه

خیلی نگرتانم