2777
2789
عنوان

سیاستهاتون موقع دعوا و قهر همسر چیه؟

63383 بازدید | 148 پست

خانهمایی که تو زندگیتون قهر نیست

لطفا سیاستها و راهکارهاتون رو بگید.

مخصوصا در مواقعی که همسرتون اشتباه میکنه و قهر میکنه.

دنیا گرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اگه موقع دعوا به من توهین کنه , وقتی آروم میشه , من بهش میگم یه جا شنیدم کسایی که کارای تو رو میکنن احتیاج به محبت دارن و احترام میخوان , بیا جوجولی یکم بهت محبت کنم , خجالتزدش میکنم اینجوری 

منکه کلا ساکت نمیشم تااون از رو بره.دست بزنم دارم برا مواقع خیلی شدید.قهرمـ  کنه انقد رو نمیدم تا خودش بیاد منتکشی.بیشتر از ده دیقه قهر نمیمونیم.

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

هر وقت دعوا رو کش دادم و زبون درازی کردم دعوا به شدت بالا گرفت بیشتر به ضرر من شد...سعی میکنم سکوت کنم و بعدا با ملایمت حرفامو بزنم...

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔