2777
2789

مرسی گلم بعد من از لبنیاتی همیشه ۳.۴کیلو میخرم به نظرتون تو یخچال تا چند روز میشه شیر رو نگهداری کرد؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
همون کار مقلن نفخشو بگیره رو میکنه؟ تو شیشه میخام بدم،قشنگ حل میشه؟

اره, اخه مگه بچه چقدر میخوره ک نفخ کنه, من تو لیوان شیرو عسلو حل میکنم حسابی بعد میریزم تو شیشه

میتونی ی کوچولو شیرو ولرم کنی ک زودتر حل بشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با عسل میدادم اما شنیدم عسل خوب نیست و باعث میشه بچه دیر حرف بیاد و انگار پسرم حساسیت داشت ب عسل ...

پسر من ک ماشالا از زبون کم نمیاره, اینا خرافاتن

حتما عسل خالص نبوده,

خانمی من پسرم یک سال و نیمشه حرف نمیزنه نگران شدم پسر شما کی حرف افتاد این عادیه بنظرتون

یعنی هیچی نمیگه؟  کلمه؟ 

پسر من تقریبا از یکسال و چهار ماه دیگه جمله کوتاه میگفت, از قبلم کلمه, کلا زود حرف افتاد

از ۸ماهگی شیر پاستوریزه دادم

تا نزدیک دوسالگی شیرپاستوریزه و پودربادوم و ارد برنج و خرما

بعد تا الان که ۳سال ونیمه شیرپاستوریزه و پودر بادوم و پسته هرکدومو داشتم و موز و خرما و گاهی پودرنارگیل بعنوان صبحانه نصف لیوان و دسر عصرانه میخوره

❤❤❤❤❤❤❤
نه هیچی فقط گاهی میگه بابا ماما

نگران نباش, کتاب قصه زیاد براش بخون و شعر باهاش بازی کن و کلمه هارو خیلی تکرار کن براش, زیادم نذار تلوزیون ببینه