2777
2789
عنوان

معده دردم دیوونم کرد..کمککک

83 بازدید | 13 پست

دوستان من چندین ساله که معدم مشکل داره..انواع داروها رو خوردم سونوگرافی، عکس، آندوسکوپی و غیره رو انجام دادم ولی دکترا گفتن بیشتر عصبیه و یه التهابم اول معدت داری..

اصلا نمیتونم یه ذره ترشی و تندی بخورم سریع معدم بشدت میسوزه و نفخ میکنه و درد وحشتناک در سر دلم..

کسی بوده مثل من باشه..باید چیکار کرد واقعا؟!

سخت بود ولی تونستم   

درمان طبیعی زخم معده 👌

به گفته متخصصین طب سنتی ؛ اگر بعد از صرف غذا 3 قاشق روغن بادام شیرین اصل میل کنید و تا یک ساعت چیزی نخورید، سخت‌ترین زخم معده هم درمان خواهد شد !

🇨 hannel  ➣ @NiazCom_ir ™

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی23سال عمری که ازخداگرفتم دوبار به شدت درد گرفت که کارم به بیمارستان کشیده شد،آرمایش دادم گفتن توی معدم باکتری هست دارو کلیدینیوم سی مصرف کردم فعلا که خوبم.

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
من توی23سال عمری که ازخداگرفتم دوبار به شدت درد گرفت که کارم به بیمارستان کشیده شد،آرمایش دادم گفتن ...

من ازمایش دادم گفتن باکتری ندارم

خوش بحالت

سخت بود ولی تونستم   
من ازمایش دادم گفتن باکتری ندارم خوش بحالت

آخرین بار دوهفته پیش اینطوری شدم دکترگفت باید دوباره آزمایش خون بدی،ولی میترسم برم مثلا بگن سرطان معده داری،بیخبر باشم بهتره😭😭😭😭

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
آخرین بار دوهفته پیش اینطوری شدم دکترگفت باید دوباره آزمایش خون بدی،ولی میترسم برم مثلا بگن سرطان مع ...

وای نگو این حرفوووو...دور از جون..مگه سرطان ب این راحتیاس بابا..باکتری رو نباید سرسری گرفت

من خالم باکتری داشت و یهو معدش سوراخ شد!! رفت عمل کرد..

مراقب باش

سخت بود ولی تونستم   
وای نگو این حرفوووو...دور از جون..مگه سرطان ب این راحتیاس بابا..باکتری رو نباید سرسری گرفت من خالم ...

ممنون از دلداریت😢😢😢😘😘