وای از وقتی بچه دار شدم یه روز خوش ندیدم تازه شوهرم دومیو میخواد میگه میخوام تفاوت سنی نداشته باشن ...روانیم کرده بخدا 😭داره از علاقم اصلا بهش کم میشه اینقد خراب کاره😭دیروز دادمش دست مامانم خونرو بعد یه مدت مثل دسته گل کردم الان صبح من خواب بودم رفته زردچوبرو پیدا کرده ریخته رو فرش سفیدم😭هرچی کشیدم پاک نشد که نشد تو این گرونی از کجا بیارم دوتا فرش ۶ متریو بدم فرش شویی😭از اون ور لپه ها رو ریخته کف آشپز خونه چایی کله مورچه ای داشتیم ریخته😭بخدا یه نیم ساعت خبر مرگم خواب بودم این زودتر بیدارشده بود گند زده به خونه....نگید چرا قایم نکردی که قایم کرده بودم بخدا یه جایی که عقل هیچکس نمیرسید الان صبح وقت داشته گشته پیدا کرده😭الانم فرشارو لول کردم گذاشتم کنار ساکشم جمع کردم لباساشم جمع کردم زنگ زدم شوهرم گفتم بیا ورش دار ببرش خونه مادرت اینا من دیگه اعصابم نمیکشه😭
هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم بچه من پیش فعال از حوصله داشتن گذشته تو این وضعیت اقتصادی چند وقت پیشا بلند شدم دیدم رو تمام مبلام که استیل و رنگ روشن هم هست خودکار کشیده بخدا با بدبختی پارچشو عوض کردم دارم دق میکنم خیلی گند کاره😢
هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐