2777
2789
عنوان

خاستگار بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 46 پست
سلام چه اشکالی داره اومده خاستگاری شما ؟بابای اون اجازه نداده ازدواج کنند .بعد 2 سال اومده خواستگاری ...

خب از علاقه شدیدش ب دوستم میگفت اون موقع😐حتی ی بارم گریه کرد 

من رفته بودم خرید این اقا صاحب فروشگاس اومد سر بزنه منو دید پشتم میدویید انگار ن انگار 40 نفر واسش کار میکنن مثل بچها بعد وسط مغازه حرف میزدو گریه میکرد😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از علاقه شدیدش ب دستم میگفت اون موقع😐حتی ی بارم گریه کرد  من رفته بودم خرید این اقا صاحب ف ...

خب بنده خدا تلاششو کرده .این دلیل بر این نمیشه که فرد بدیه .اون دختر خانم رو دوست داشته .جواب نه گرفته دوسال هم گذشته .ایا زندگیشو باید تعطیل کنه ؟خود شما ممکنه برای داداشتون که یه دختر رو میخواد برید خواستگاری جواب منفی بشنوید .داداشتون هم میخواد اون دختر رو تلاششو میکنه ولی جواب منفیه بعد دوسال چی بهش میگید .مه نمیگید که خب زندگی تعطیلی نداره و از نو شروع کن .؟

شما هم تحقیق کنید اگر فرد خوبیه چرا که نه ؟

ب نظرم توهین کرده 😑

نه هیچ توهینی نیست اون نخاسته دلیل نمیشه ایشون تا ابد مجرد بمونه.بعد هم شما رو شایسته دیده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب بنده خدا تلاششو کرده .این دلیل بر این نمیشه که فرد بدیه .اون دختر خانم رو دوست داشته .جواب نه گرف ...

خب اون باید درک کنه وقتی هزار بار از علاقش ب دوستم گفت من نمیتونم ادم مناسبی باشم 

اصلا ادمی نیستم ک تو خونواده بسته بزرگ شده باشم تو خونوادم رفتار همه با بقیه مثل همجنسشونه اما این ک ی مرد از علاقش ب ی زن دیگ بگه بعد بخاد 

ب خودم ابراز علاقه کنه واسم غیر قابل باوره 

كسى نگفت اون مرد بايد تا ابد مجرد بمونه، بره دنبال كسى كه از گذشته ش چيز زيادى نميدونه. لااقل گذشته جلو چشمش نيست. الان دوستمون با اين آقا ازدواج كنه همش ابراز اين آقا برا دوستش مياد جلو چشش. مگه آدم مريضه خودشو آزار بده؟

خب اون باید درک کنه وقتی هزار بار از علاقش ب دوستم گفت من نمیتونم ادم مناسبی باشم  اصلا ادمی ن ...

خب این دلیل نمیشه که بیشعوره .ساید در ای ن صحبتها فهمیده که شما میتونید فرد مناشبی برای ازدواج باشید .

درسته .اگر یک هفته بعد از جواب منفی میامد خواستگاری بله حرف شما دست بود .ولی به گفته خودتون دوسال از اون موضوع گذشته