2777
2789
عنوان

سگ باشی مادر نباشی

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 28 پست

این حرفها رو نزن اصلا به خودت. خداروشکر علم پیشرفت کرده و همه چیز قابل بررسی هست تا بچه ها به سلامتی و بدون مشکل به دنیا بیان. شما هم سعی کن از لحاظ تغذیه و ورزش کاملا حواست به خودت و بچه باشه و از انجام دادن کارهای زیبایی مثل رنگو لایت و کاشت ناخن و مژه تزریق فیلر و این چیزها دوری کنی. تا حد امکان از گوشی و اینترنت کمتر استفاده کنی. سفر تو سه ماهه اول و اخر نری. چکاپ هات رو به موقع انجام بدی انشالله بچه اتون صحیح و سالم به دنیا میاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر دیدم بچشو از ناشکری گذاشته جلو در یا بهش آسیب زده ولی باز بچش طوریش نشده این حرف شما در مقابل ک ...

کاش واقا همینطور باشه

من باردار نمیشدم یه شب با خدا دعوا کردم گفتم ازت متنفرررکم ماه بعدش باردار شدم مدام میترسم کفر خدا رو گفتم عوضشو سر بچه‌م دربیاره مخصوصا که سونوی قبلیم مورد داشت یکم

این حرفها رو نزن اصلا به خودت. خداروشکر علم پیشرفت کرده و همه چیز قابل بررسی هست تا بچه ها به سلامتی ...

انشالله جانم همشو رعایت میکنم به خدا اما تو سونوی اولم گفتن باند آمنیوتیک دیده شده که زبونم لال به بچه بچسبه تو رشدش مشکل ایجاد میکنه از وقتی شنیدم یه شب هم آروم نخوابیدم. دستم هم به جایی بند نیست هیچ‌کاری ازم برنمیاد