2777
2789

من ماه اول بارداریمه تهوع ندارم ویار هم ندارم ولی سینه هام وحشتناک درد میکنن شماها مثل منید ؟!

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

مثل منی از سینه درد دیگه خسته شدم تاظهر نمیتونم چیزی بخورم ولی از ظهر تا آخر شب خیلی پرخوری میکنم دلمم فقط چیزای شورو ترش میخواد مخصوصا نمک

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منی از سینه درد دیگه خسته شدم تاظهر نمیتونم چیزی بخورم ولی از ظهر تا آخر شب خیلی پرخوری میکنم دل ...

من خیلی میخورم دیشب ساعت ۱۲شب یه عالمه لازانیا خوردم دوباره میوه و شیر همش گشنه ام میشه سینه هام چرا اینقدر درد میکنن در حالی که زایمان قبلیم اینطور نبودم

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
منم شش روز تاخیر دارم سینم انقدر درد میکنه فکر میکنم قلبم داره درد میکنه اگه راستی اینجور نمیشد میگف ...

میگم وحشتناک درد میکنه اصلا به بدبختی لباس زیر عوض میکنم اشکام در میاد 

مثل منی از سینه درد دیگه خسته شدم تاظهر نمیتونم چیزی بخورم ولی از ظهر تا آخر شب خیلی پرخوری میکنم دل ...

مگه چند ماهته؟!

من نمیدونم چرا نفسم بالا نمیاد شنبه برم ازمایش دعا کن باردار باشم😊

چرا شنبه امروز برو 

من خیلی میخورم دیشب ساعت ۱۲شب یه عالمه لازانیا خوردم دوباره میوه و شیر همش گشنه ام میشه سینه هام چرا ...

منم همینجوری ام دقیقا آخر شبا بیشتر گشنم میشه 

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
منم همینجوری ام دقیقا آخر شبا بیشتر گشنم میشه 

بد نباشه این همه پرخوری میترسم

اخه میخوام ده روز بشه ماه میش ازمایسم مشکوک شد هفته بعدش منفی من عید یه سقط داشتم همون روز موعد مثبت ...

خوب حداقل تست بده  ببین من خودم یا فامیلام همه با تست فهمیدن حامله ان یه بار هم اشتباه در نیومده براشون حتی با این تستای معمولی نواری