2777
2789
عنوان

برگامممم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از لذت های دنیا غذا خوردنه  

دقیقا 

یه غذای خوب حال هرکسی رو بهتر میکنه 

کلا خوردن یه فرایند پیچیده و جالبه😁😁😁برای همین خانما و اقایونی که روزه میگیرن یکم عصرا خلقشون تنگه و بی اعصابن صرفا داستان جسمی نیست یکمم روحیه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
😂😂😂پیتزا دوس دالم

شکموووووو 😀 منم دوس دارم خودم درست میکنم . البته کلی در مورد بدی های سوسیس ب پسرم گفتم ولی مگ پیتزا بدون سوسیس میشه😀

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

تصمیم گرفتم ناهار ماکارانی درست کنم هواییم نکنید دیگه الان دلم میخواد شام هم پیتزا بخورم😋 

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂
شکموووووو 😀 منم دوس دارم خودم درست میکنم . البته کلی در مورد بدی های سوسیس ب پسرم گفتم ولی مگ پیتزا ...

با مرغ یا گوشت چرخ کرده یا گوشت ریش شده درست کن دوست من 

سوسیس نیترات خیلی زیادی داره به بدنش صدمه میزنه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
شکموووووو 😀 منم دوس دارم خودم درست میکنم . البته کلی در مورد بدی های سوسیس ب پسرم گفتم ولی مگ پیتزا ...

سوسیس نهههه

منم خودم درست میکنم . فقط رست بیف

یا استیک درست میکنم لایه لایه میبرم میذارم رو پیتزا.

با زبون گوسالم خوب میشه. میپزیم تو زود پز با یه پیاز و سیر. ریش ریش میکنیم رو پیتزا. قارچ و فلفل دلمه و پنیر و آویشن. و تامااام

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
 لگن قرمز یادت نره😁😁

نگران نباش همون لگن سفید آشپزخونه که اسی میگه منم یکیش رو دارم میرم میذارمش تو همون😁

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂
با مرغ یا گوشت چرخ کرده یا گوشت ریش شده درست کن دوست من  سوسیس نیترات خیلی زیادی داره به بدنش ...

گوشت ک امکانش نیست .تمام چند ماهی ک پیش ماست اصلا سوسیس رو قدغن کردم . در مورد خودم گفتم بدون سوسیس نمیشه 😀البته اصلا جلو پسرم نمیگم.

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
گوشت ک امکانش نیست .تمام چند ماهی ک پیش ماست اصلا سوسیس رو قدغن کردم . در مورد خودم گفتم بدون سوسیس ...

نوش جونتون باشه ☺

انشالله همه مشکلات مرتفع بشه و سفره تون همیشه پربرکت باشه☺

سوسیس نهههه منم خودم درست میکنم . فقط رست بیف یا استیک درست میکنم لایه لایه میبرم میذارم رو پیتزا. ...

این مواد غذایی رو برای ما امکان پذیر نیست . هر زمان درست کردم با سویا ، سبزیجات و پنیر درست کردم. توی توستر ک از گاز خیلی بهتره 😘البته حضرت همسر جان مدتی هست ک میخواد خمیرمایه بگیر هنوز نگرفته 😯