البته داییش فوت شده زنداییش بود دوتا دختر 17 سالش و یه پسر 19 سالش کلا 4 نفر بودن 3 بسته ماکارونی درست کرد و سالاد شیرازی تو این لگن قرمزای حموم این شام خودشون بودا میدونس ما نمیمونیم 😐بعد ب دختر عموم گفتم همشو خودشون میخورن گفت الان ک رژیم گرفتن اره ولی قبل رژیم خیلی بیشتر از این بود😨😨😨😨😨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شکموووووو 😀 منم دوس دارم خودم درست میکنم . البته کلی در مورد بدی های سوسیس ب پسرم گفتم ولی مگ پیتزا بدون سوسیس میشه😀
پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدللهالَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
با مرغ یا گوشت چرخ کرده یا گوشت ریش شده درست کن دوست من سوسیس نیترات خیلی زیادی داره به بدنش ...
گوشت ک امکانش نیست .تمام چند ماهی ک پیش ماست اصلا سوسیس رو قدغن کردم . در مورد خودم گفتم بدون سوسیس نمیشه 😀البته اصلا جلو پسرم نمیگم.
پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدللهالَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
سوسیس نهههه منم خودم درست میکنم . فقط رست بیف یا استیک درست میکنم لایه لایه میبرم میذارم رو پیتزا. ...
این مواد غذایی رو برای ما امکان پذیر نیست . هر زمان درست کردم با سویا ، سبزیجات و پنیر درست کردم. توی توستر ک از گاز خیلی بهتره 😘البته حضرت همسر جان مدتی هست ک میخواد خمیرمایه بگیر هنوز نگرفته 😯