2777
2789
عنوان

برگامممم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 105 پست
اونا آتئیستند دیگه عوامل قحطی آفریقاند لعنتیا😂

الهی ک خدا هدایتشون کنه😇بعد چجوری باهاشون رفت و آمد میکنی آبجی جون؟

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی من پاندا هستمااا گفتم یه وقت دلت واسم تنگ نشه    

پاندا تویی ؟بذار توی امصات بابا دیروز چشمم دنبالت بود توی تاپیک ها ☺

یه پاندای صورتی دیدم فک کردم تویی ولی بعد دیدم لحنش فرق میکنه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

یکی از بدترین ویژگیهای دنیا پرخوریه خدا نصیب نکنه کسی گرفتارش بشه

يار،هي يار، يار!اينجا اگرچه گاه گل به زمستان خسته ، خار ميشود ..اينجا اگر چه روز گاه چون شب تار ميشود ..اما بهار ميشود!من ديده ام که ميگويم ...
الهی ک خدا هدایتشون کنه😇بعد چجوری باهاشون رفت و آمد میکنی آبجی جون؟

والا فامیلای استارترند. من از نزدیک ندیدمشون. ولی خدا قسمتم کنه یه روز که غذاشون پیتزاس مهمونشون باشم

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
خونه مردم میرید کمتر به کاراشون کار داشته باشین 

دخالت کردم یا غیبتشونو کردم یا توهینی کردم !!!!ی چیز غیر معمول دیدم گفتم !

شما فاز روشنفکری گرفتی نمیدونی کجا استفادش کنی 

پاندا تویی ؟بذار توی امصات بابا دیروز چشمم دنبالت بود توی تاپیک ها ☺

اره عزیزم خودمم ممنون که به یادم بودی!دیدم هیچکس سراغمو نگرفت داشتم افسردگی میگرفتم    

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
اره عزیزم خودمم ممنون که به یادم بودی!دیدم هیچکس سراغمو نگرفت داشتم افسردگی میگرفتم     ...

😘😘😘😘😘

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
والا فامیلای استارترند. من از نزدیک ندیدمشون. ولی خدا قسمتم کنه یه روز که غذاشون پیتزاس مهمونشون باش ...

هم اکنون متوجه شدم 😀 خداااااا هرگز قسمتت نکنه آبجی خوبم😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
دخالت کردم یا غیبتشونو کردم یا توهینی کردم !!!!ی چیز غیر معمول دیدم گفتم ! شما فاز روشنفکری گرفتی ن ...

کار داشتی ک به دختر عموت گفتی همشو خودشون میخورن یا....

منو برق روشنفکری گرفته شمام تو خاموش فکریت بمون

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷