2777
2789

کولا من با اخلاقش تفاهم ندارم (این از این)ولی خوب چون خواهر ندارن دوس دارم کمکش کنم

حالا... اونروز دیدم به من پیام داده که میشه یه کاری برام بکنی...اولش نگران شدم گفتم خیره ایشالله بعد که توضیح داد دیم میخاد من از طرفش برم مخ یه دختر رو بزنم شمارشوداد رفتم پرو فایلش رو دیدم یه دختر حدوداهفتادی(ایشون خودش متولد 60 هستش) 

بعد (من بی فکر) بادختره چت کردم 72یی بوده واصلااز متارکه بودنش حرفی گف نزن خودم میحرفم درموردش ....

حالاموندم هی فکرم مشغوله اخه درسته اینکار؟من مدیون اون دختر خانوم شدم

بعضیا واقعا چه اعتمادبه نفسی دارن

خوب بازبا باز غازباغاز کند همجنس با همجنس پرواز

بنظرم میخاد زن سابقش رو بچزونه (تازگیام فهمیده سروگوشش میجونبه)

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو سنت ک کم نیس خودت برو با دختر حرف بزن

12 سال زیاد نیست ولی ی مرد مطلقه با ی بچه 10 ساله آخه!!!!! 

برا طلاق دوم باید آماده باشه😐

https://abzarek.ir/service-p/msg/2299297🪷با جنوبی جماعت از خوشتیپ بودن حرف نزن 😎 عامو خوشتیپ بودن تو جنوب ارثیه 🎀 تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

كولا

اولا

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

عزیزم درستش اینه

کبوتر با کبوتر باز با باز 

کند همجنس با همجنس پرواز

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست