2777
2789
عنوان

میخوام چاق بشم

219 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من ده کیلو وزن کم دارم

شنیدم جوانه گندم دو قاشق بعد از غذا چاق میکنه

کسی تا حالا تجربش داشته؟؟؟

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه

اره من خوردم تو ۱ ماه ۲کیلو ونیم اضافه کردم ولی من مرتب نخوردم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اره من خوردم تو ۱ ماه ۲کیلو ونیم اضافه کردم ولی من مرتب نخوردم

واقعا؟؟ 

دو کیلو و نیم هم خوبه

من حالا گوش شیطون کر، عزمم رو جزم کردم چاق بشم دو روزه دارم مرتب میخورم

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟  دو کیلو و نیم هم خوبه من حالا گوش شیطون کر، عزمم رو جزم کردم چاق بشم دو روزه دارم مر ...

ولی من ادامه ندادم لاغر شدم باید مواظب باشی بعضی با پودر جوانه گندم جوش زیاد میزنن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

قرص مخمرآبجوچطوره بنظرتون؟انجیرخیس کنی توعرق انیسون ،قرص سیپرو اولاش خواب آوره

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

واقعا آدمی چقدر عجیبه من دوست دارم دائم غذا بخورم ولی خب زود چاق میشم اگه بخوام متناسب باشم باید نخورم که مثل شکنجه میمونه اونوقت شما این جوری  عزیزم از این نعمت استفاده کن و هر انچه دوست داری بخور  چی لذتی از این بیشتر   اگرم بچه نداری تازه ازدواج کردی کم کم گوشت اصافه میاری پس الکی زحمت نکش فعلا فقط حالشو ببر

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
 واقعا آدمی چقدر عجیبه من دوست دارم دائم غذا بخورم ولی خب زود چاق میشم اگه بخوام متناسب باشم ب ...

دو تا بچه دارم 

چون پشت سر هم آوردم خیلی لاغر شدم، شیر هم میدم دیگه بدتر

اشتهامم خوبه ولی اصلا وزن اضافه نمیکنم

قرص مخمرآبجوچطوره بنظرتون؟انجیرخیس کنی توعرق انیسون ،قرص سیپرو اولاش خواب آوره

قرص سیپرو که میگن خوب نیست