2777
2789
عنوان

مامانها بياين كارتون دارم .......

83 بازدید | 5 پست

كسي بوده فشار خونش بعد زايمان خيلي بالا بره و دكترا بهش سروم مگنيزيم وصل كنه ؟ 

چه مدت بعد فشارتون دوباره نرمال شده .........

بعد زايمان كيا استرس و افسردگي گرفتن و شبها حالشون بد ميشه چيكار كردين بهتر شدين .....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
من،تازه ضربان قلبم هم بالا رفت نمک و اینا نمیخوردم یه مدت گذشت رفتم خونه مادرم تو بچه داری کمکم کردن ...

من خيلي ميترسم شبها بيشتر حالم بد ميشه تا جاييكه نميتونم غذا بخورم و حالت تهوع ميگيروم بدنم داغ ميشه استرس تمام وجودمو ميگيره از شب متنفرم .....

فشار خونمم بالاست و ميترسم خيلي .......

خيلي سخته ......

تو زايمان شوك بدي بهم وارد شد خيلي سخت بود و درد داشت ....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خيلي ميترسم شبها بيشتر حالم بد ميشه تا جاييكه نميتونم غذا بخورم و حالت تهوع ميگيروم بدنم داغ ميشه ...

میدونم عزیزم خیلی غذات رعایت کن من رفتم دکتر بهم قرص فشار و اینا داد دو روز خوردم بعد بدم اومد ،حس بدی داشتم مثل پیرزن ها دارو بخورم با یه دونه بچه اوردن

گذاشتم کنار و رو خودم کار کردم اهنگ شاد گذاشتم فیلم غمگین ندیدم و فقط فکرای مثبت

خدایا شکرت هزاربار
میدونم عزیزم خیلی غذات رعایت کن من رفتم دکتر بهم قرص فشار و اینا داد دو روز خوردم بعد بدم اومد ،حس ب ...

سعي ميكنم خودمو كنترل كنم تا زودتر خوب بشم منم قرص فشار مصرف ميكنم .....

غذا رو هم رعايت ميكنم ....

مرسي عزيزم كه معلوماتت رو در اختيارم گذاشتي .....

♥️🌸