من فقط برای دو بچه برنامه ریزی کرده بودم، دو فرزندم، ۱۱ و ۶ ساله هستن.، من هم وارد ۳۹ سالگی شدم. حدود دو ماه پیش، حاملگی خارج رحم داشتم و با وجود دارو درمانی، عمل شدم. و هنوز در دوره نقاهت هستم. از وقتی این مسئله برام پیش اومده فکر و خیالم شده بچه! در صورتیکه تا دو ماه پیش به ادامه کار و تحصیل و رفتن به کلاسهای مورد علاقه ام فکر میکردم ولی اومدن بچه سوم به شدت فکرم را مشغول کرده!! آیودی را قبل از عمل برداشتم، و دکتر گفته قرص بخورم.
زن عموی من ی بار تو ۴۱ سالگی باردار شد و بچه اش صحیح و سالم بدنیا اوند الانم که ۴۳ سالشه بچه دومش ۳ ...
خوش بحالش.من چهل سالمه. بچه ندارم. سرکوفت مادرشوهرمو جاریم دیونه و نا امیدم کردن بسکه گفتن زن که سنش بالا بره بچه دار نمیشه😞😞😞😞😞به همه فامیلم گفتن. در حالیکه شوهرم سرد مزاجه و اصلا رابطه نداریم اینو نمیدونن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب خوبه پس میشه باردار شد من خیلیها رو میشناسم سنشون کمه ولی بازم حوصله بچه رو ندارن
سلام عزیزم بلاخره باردار شدی انشالله منم الان ۴۰ سالمه و تو ۳۹ سالگی ازدواج کردم همون سالم باردار شدم ولی سقط شد ودیگه نتونستم باردار شم برای ای وی اف هم رفتم ولی گفتن تخمدونام ضعیف و فقط ۸تا تخمک بعد استفاده دارو داشتم ک همش سایز ۱۰ و ۶ بود و گفتن برای روز ۱۱ پریودی خیلی ضعیف و کمه و ناامیدم کردن هنوز پریود نشدم ولی بی بی چکم منفی بود ۴روز از روز پریودم گدشته کاش که شما باردار شده باشی خیلی بده دائم بخاطر سنمون مسخرمون کنن 😔😔😔😔
کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
من سي و هفت سالمه هنوز باردار نشدم بعد دوسال فكر كنم تا چهل هم طول بكشه
سلام.وقت بخیر.من زایمانهای قبلیم طبیعی بوده.الان دکترم گفته نیازی به مامای همراه و خصوصی نیست.نظر شما چیه؟چطور میتونم آموزش زایمان فیزیولوژیک رو ببینم؟
خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...
من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
سلام دوستان منم ۴۰سالمه و ۳ سال بود تو اقدام بودم و خبری از بارداری نبود همسرم ۳ ماه عرق کاسنی و مولتی ویتامین مینرال خورد الان ۴ ماهه باردارم طب سنتی دوره دیده میگه عرق کاسنی هم برای مرد هم خانوم سبب تقویت جنسی میشه البته خیلی هم در پسر دار شدن موثره انشاالله هرکه بچه میخواد خدا بهش بده برای منم دعا کنید بچم سالم باشه ممنونم