2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۲ سالمه تنبلی تخمدان دارم دکتر سونو کرد گفت اوصاع تخمدونات اصلا خوب نیس مثل زن ۴۲ ساله میمونه تخمدونات شدیدا تنبله موندم ایا باردار میشم یا نه

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
من یکساله اقدامم ولی هنوز باردار نشدم و دکتر رفتم بهم گفت توی سن چهل سالگی احامال سقط خیلی بالاست و ...

پس دکتر من چ خوب بوده منو دلداری داد گفت ناراحت نباش تازه تو این سن همه ازدواج میکنن,😁

سلام منم ۳۹ سالمه دوتا پسر ۱۱و ۸ ساله دارم دلم بازم بچه می خواد این ماه و اقدام کردم لتروزل خوردم خیلییی درد کشیدم با ۳ روز تاخیری که باهمه ی ماههای دیگم فرق داشت امروز پریود شدم 😭😭😭😭😭اینقدر ناامید شدم   تو وضع کرونا نمیشه زیاد بیرون رفت حتی برای دکتر رفتنم آدم استرس داره 

برامنم دعا کنین بدون اینکه کار به دکتر و آزمایشای جور واجور بکشه حامله بشم 

خیلیییی امروز ناامید شدم 

من يك ماهي ميشه اومدم ايران اين هفته خراش رحم انجام دادم هفته ي بعد هم ميخام برم تو سيكلivf  توكل به خدا ببينم چي ميشه 

الان بيش از ٣ ماهه مكمل هاي تقويت تخمك استفاده كردم

برام دعا كنيد 

سللم خانوما منم ٤١ سالمه و هم اي يو اي كردم هم طب سنتي رفتم و حالا ميخوام اي وي اف كنم خدا خودش كمكمون كنه ان شاءالله 

براي همه ي اونايي كه ندارن و ميخوان از خدا دوقلو ميخوام الهي كه به زودي مادر بشين 

من اووبوست هم ميخورم توكل بر خدا ببينم چي ميشه 

دوستِ مامانم توو ۴۰ سالگی دختر زایید! انقدر زیبا و با هوشه که نگو! الان دانشجوءِ و توو خوشگلی ، تک و خاصه... و خیلی موفق

الان دیگه اکثراً از ۳۵ سالگی به بعد تصمیم به بچه دار شدن میگیرن

منکه خودم دوست ندارم زندگی و جوونیمو بذارم پای بچه داری و از زندگیم هیچی نفهمم! و تصمیم دارم نزدیکِ ۴۰سالگی باردار بشم

مادر من داداشمو تو سن چهل و چند سالگی آورد الانم داداشم دنبال زن گرفتنه  دیگه😂 بدون هیچ مراقب ...

آره والا ...من خودم بچه دومم رو که دختر هست تو ۳۷ به دنیا آوردم ...عکسش همین پروفایلمه...تازه دلم یکی دیگه میخواد🤣😁