2777
2789

همسایمون توی 43 سالگی. الان یه پسر داره اما حوصله نگهداریشو نداره. همین یه بچه هم داره

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سي و هفت سالمه هنوز باردار نشدم بعد دوسال فكر كنم تا چهل هم طول بكشه

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

عمه من ٣٦ ساله باردار شد قبلشم دوتا سقط داشت دوتا پسر ١٧و ١٠هم داشت سومي هم پسر بود يعني تو سن ٣٤/٣٥ دوتا سقط داشت

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧

بالای سی وپنج سال باردارشدن ریسک داره عزیزم  

ولی خیلیا هم با مراقبت این نه ماه بارداریو به سلامت طی کردند وزایمانشونم خوب بوده  خاله ام سی وهفت ازدواج کرد و سی ونه باردار شد الان پسرش وخودش سالم هستن بعداز زایمانش مشکلی نداره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

خواهرشوهرم. خودش همه چکابا رو با دقت انجام میداد. ولی مشکل نداشت.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض