2777
2789
عنوان

فوضولا و خودشیفته ها

227 بازدید | 8 پست

بعضیا خیلی فوضولن و خودشیفته ان.تو چیزایی که واقعا بهشون ربطی نداره دخالت میکنن همشم سعی میکنن بگن ما بهترینیم

واقعا چه معنی میده ادم بگه من خوبم بقیه بد؟اگه خوب بودی بقیه میگفتن لازم به ذکر خودت نبود

یا مثلا همش راجب بقیه بد میگن و نظر چرت و پرت میدن حرص ادمو درمیارن

چرا بعضیا اینجوری ان؟؟خیلی غیر قابل تحملن چرا اینجوری رفتار میکنن؟

من یه دوست اینجوری دارم گاهی وقتا دلم میخواد خفش کنم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثال بزن

مثلا یه پست هست اینجا که راجب دختر فامیلاشونه

نوشته دختره کارای نامناسب انجام میده

یه نفر نوشته خاک تو سر بی اراده اش یا یه همچین چیزی من میتونستم انجام ندادم و از این حرفا

چیزایی که گفتی دقیقا ویژگی جاری منه.جیب خالی و پز عالی و تو جمع یا مهمونی یا هر جایی فقط دنبال بهونه میگرده واسه گیر دادن و متلک پروندن به کسی تا کمم نیاره بی هیال نمیشه.بیشتر اوقاتم در حال خیت شدنه ولی کلا عادتش شده.سر سفره هر کیم بشینه کلا بعدش ایراد میگیره.ادم پشیمون میشه از محبت و احترام و حتی دعوت کردنش.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚