2777
2789

سلام خانوما من چندروز پیش رفتم سنو 30هفته بودم وزن نی نی 1500خیلی نگرانم فکر میکنم کمه😔مال شما چند بود؟وزن نرمال تو  هفته 30 چنده؟

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪

هفته ۳۰ دخترم ۱۴۰۰ بود

خوبه که وزنش نگران نباش

موقع تولد ۳۰۵۰ بود دخترم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن نی نی من تو هفته29 یک کیلو و460.

تو هفته 39هم با وزن4کیلو بدنیا اومد

تو5روز300گرم کم کرده.دعا کنید یچه ام دوباره وزنش بره بالا

هرچند بچه ام با امپول فشار هایی که بهم زدن شده4کیلو.وگرنه تو هفته37و5روز 3کیلو یود

خدایا مواظب عزیزانم باش🙏

خوبه منم۱/۶۰۰بود بدنیااومد۳/۴۰۰روزای اخرگوشت کباب کنودلستر مغزبخور

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
وزن نی نی من تو هفته29 یک کیلو و460. تو هفته 39هم با وزن4کیلو بدنیا اومد تو5روز300گرم کم کرده.دعا ...

وای چه خوب موقع تولد خیلی وزنش زیاد بوده.چی میخوردی تو دوران بارداریت؟

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪