2777
2789

من اینجوری بودم. دکتر گفت شیرت سبک سیر نمیشه . اابته وزنم نگرفته بود. الان کمکی شیر خشک میدم.

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من اینو تازه متوجه شدم.چقد خنگ بودم.بچه های همسن پسرم شب تا صبح میخوابیدن.ولی پسر من چندین بار شبا بیدار میشه و من کاملا متوجه میشم ک دلش شیر نمیخواد و گشنش نیس کاملا متوجه میشم ک دلش میخواد فقط میک بزنه همین.ولی متاسفانه الان برا پستونکی کردنش دیر شده.نمیگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته زایمان کردی؟هر دو ساعت شیرش بده.اگه این بین گریه کرد پستونک بذار دهنش.اگه نمیگیره انقدر بذار تا عادت کنه

من کلا از پستونک توشم نمیومد.دخترخالم انقدر پستونک گذاشت دخن بچه اش یک ماه تمرین کرد.تا عادت کرد

خیلی خوبه.بقول دخترخالم صدا خفه کنه😃😃.در مواقعی ک بچه خیلی گریه میکنه پستونک میذارا دهنش اونم سریع ساکت میشه

من اینجوری بودم. دکتر گفت شیرت سبک سیر نمیشه . اابته وزنم نگرفته بود. الان کمکی شیر خشک میدم.

من بردمش بهداشت گف خوب وزن گرفته بخدا خیلی درمانده شدم نمیدونم چشه 

خداوندا مراقبه پسرم باش

شیر خشک بده.گاهی راحت باشی.حرف بقیه رو هم گوش نکن.درکت میکنم اینحور مواقع مادرشوهرا ادمو کلافه میکنن.من شاغلم فقط بخاطر اینک پسرم به شیر خشک هم عادت کنه روزی یکبار فقط شیر خشک میدادم ک بعدا وقتی میخوام برم سرکار مشکل پیش نیاد.همه دهن منو سرویس کردن هی میگفتن شیر خشک نده نده نده .انقدر گفتن من تا ۲ماه داوم دیگه ندادم.الان ک ۳ ماه دیگه باید برم سرکار واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم

خس خس نه ولی گاهی عطسه وسرفه میکنه

اینا بخاطر ریفلاکسش هست.شاید گریه هاش بخاطر ریفلاکسش و دل دردش هست.فک نکن ک حتما شیر میخواد.وقتی میخوابه تم سرشو بالا بیار.کاری ک من میگمو بکن.هر دو ساعت شیر بده این وسط اگه گریه کرد پستونک بده.اگه نگرفت انقدر تکرار کن ک بگیره.از من میشنوی حتما این کارو بکن

شیر خشک بده.گاهی راحت باشی.حرف بقیه رو هم گوش نکن.درکت میکنم اینحور مواقع مادرشوهرا ادمو کلافه میکنن ...

خیلی دوس دارم شیر خودمو بدم اگه داشته باشم اعتماد به نفسم خیلی کم شده دلم میخواد بمیرم راحت شم از حرف دیگران با این که واسه به دنیا آوردن بچم خیلی سختی کشیدم

خداوندا مراقبه پسرم باش

نگفتی چند وقته زایمان کردی

از من میشنوی حتما روطی یکبار شیر خشک بده.الان ک کوچیکه راحت پستونک و شیشه رو قبول میکنه.بزرگتر بشه سخت میشه و نمیگیره.ولی جوری نشه ک سینه تو ول کنه ها.شیر خشک بدی ازین جهت هم خوبه ک اگه جایی بخای بری میدونی ک بهش شیر خشک میدن میتونی بذازیسو بری.ولی من نمیتونستن هیچ حا برم.کلافه شده بودم این شیر باعث شده بود هیج جا ننیشد برم یه ارایشگاه میخواستم برم نمیتونستم

من وقتی شیر خشک میدادم انگار داشتم به بچه زهر میدادم.همه میگفتن نده نده.ولی تو بده حتما

ناراحتی روی شیر تاثیر داره.ناراحت شده به شیر منتقل میشه باعث میشه شیرت کم بشه.یجایی خوندم حتی فکر کردن به شیر دادن به بچه باعث زیاد شدن شیر میشه.نازاحت نباش

اگه کسی میگه شیرت کمه و... جوابشونو بده دیگه تکرار نکنن.بگو وزنش ک خوبه پس شیرم کافیه..

پسر من بخاطر ریفلاکسش عطسه میکرد.پدرشوهرم هردفه میگفت بچه رو سرما دادی.اعصابم خورد میشد.هرچی بهش میگفتم بابا این ریفلاکس داره بخاطر ریفلاکسش اینجوریه.میگفت ما ک تا حالا همچین چیزی نشنیدیم.عطسه بخاطر ریفلاکس باشه.حتی بعد ۶ ماه هنوز براش عادی نشده.منم هردفه جوابشو میدادم ولی بایده نداست